Ce jachetă să porți cu fiecare tip de rochie. 7 combinații perfecte

2019 este fără îndoială anul rochiilor. Tocmai de aceea, magazinele sunt pline de rochii potrivite pentru toamnă și chiar și iarnă.

Dacă nu știi exact cum să asortezi rochia cu jacheta, trebuie să cunoști câteva reguli de bază care te vor ajuta să creezi ținute impecabile în fiecare zi.

Rochiile tale de vară pot fi integrate cu succes în outfit-urile pentru toamnă, iar jacheta transformă ținuta într-una potrivită pentru sezonul rece. Dar este destul de dificil să asortezi rochia cu o jachetă. Sunt două piese vestimentare foarte diferite, tocmai de aceea ți s-ar putea părea complicat să alegi cu ce tip de jachetă asortezi rochia pe care vrei să o porți.

Iată câteva exemple de asocieri care se potrivesc foarte bine și pe care merită să le încerci:
 
1 din 8

Jachetă din piele întoarsă și rochie din in


Stilul anilor '80 domină scena modei în acest sezon, dar asta nu înseamnă că trendurile inspirate din anii '70 sunt complet uitate. Jacheta din piele întoarsă, cu franjuri și în nuanțe neutre precum maro sau camel, este o piesă must-have pentru orice toamnă. Iar o rochie crem din in se potrivește perfect cu acest tip de jachetă de inspirație retro.
MAI MULT DESPRE: moda, tinute, rochii, jachete
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod