Prinț pentru o zi: Povestea băiatului de 7 ani care s-a căsătorit în glumă cu mama sa

Logan a fost cel mai fericit copil din lume la petrecerea organizată de mama lui


Logan a fost un copil obișnuit până vara trecută, când s-a îmbolnăvit. Joelean povestește că analizele au ieșit bine, iar doctorii au spus că n-are nimic, dar a doua zi a început să-l doară capul și avea dificultăți de mers. Medicii au continuat să-i spună că micuțul este în regulă, apoi o scanare efectuată în decembrie anul trecut a scos la iveală că el suferea de leucodistrofie, o maladie genetică incurabilă care distruge treptat o substanță a sistemului nervos, mielina, ducând la incapacitatea de funcționare a creierului.

Medicii i-au spus că nu pot face nimic pentru salvarea vieții băiețelului.

Pe 23 mai, analizele au arătat că forma de care suferă Logan este leucodistrofie metacromatică, ceea ce înseamnă că poate trăi între trei și 15 ani. "Anul trecut pe vremea asta era un băiat normal care se juca în grădină. Am strâns multe amintiri și va fi cu noi pentru totdeauna. Ne rupe inima, dar e emoționant să-l vedem așa de fericit azi". E frumos să vezi cum s-a strâns toată familia pentru acest eveniment", a spus bunica băiatului, Lucy Bognar, după petrecere.

Lucy Bognar, șefa unei organizații caritabile, Pride of the Isle, care ajută la crearea de evenimente și de amintiri pentru copiii aflați în suferință, a povestit: "Astăzi a fost ceva magic.
Imediat cum am aflat de acest caz, am sărit în ajutor. Joelean a spus că i-ar plăcea ca petrecerea să fie inspirată de <<Frumoasa și bestia>>, așa că am ajutat la organizarea evenimentului."

"Evident că n-a fost o nuntă adevărată, ci o binecuvântare a familiei și o promisiune că vor avea grijă unii de ceilalți. A fost un privilegiu să mă ocup de asta", a spus preotul metodist care a "oficiat" ceremonia.

13 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod