Devin Lima, solistul trupei LFO, a murit de cancer la 41 de ani


Cântărețul avea cancer în faza a patra, la un an după ce i-a fost extirpată o tumoare cât o minge de fotbal. El este al doilea membru al fostului trio care moare de cancer.

Devin Lima, solistul trupei americane de pop LFO, a murit, miercuri, la vârsta 41 de ani, după o lungă suferință, anunță site-ul american TMZ. El este al doilea membru al trupei care a murit de cancer - Rich Cronin a decedat în 2010, răpus de leucemie la numai 35 de ani.

În octombrie anul trecut, Lima a fost supus unei operații în urma căreia i-a fost extirpată o tumoare de mărima unei mingi de fotbal și care s-a dovedit a fi malignă. Artistul a urmat apoi mai multe ședințe de chimioterapie, dar tratamentul nu a funcționat.

Trupa LFO urma să înceapă un turneu la începutul acestui an, însă acesta a fost amânat și apoi anulat după depistarea tumorii lui Devin.

Cântăreţul a fost diagnosticat apoi cu cancer la glandele suprarenale, în stadiul patru. Brad Fischetti, colegul de trupă al lui Devin, a scris în octombrie 2017 că forma de cancer de care suferea acesta este foarte rară, cu o rată de un caz la un milion.

Medicii i-au scos lui Devin rinichii afectați, dar cancerul a continuat să se extindă în corp. "Nimeni nu are un corp, o minte și un suflet mai puternice, iar dacă cineva poate să învingă asta, acela e Devin", a scris Fischetti atunci, numind vestea "devastatoare".

Trupa LFO, inițial Lyte Funky Ones, a trecut prin mai multe schimbări înainte de a cunoaște succesul în 1995. După moartea lui Rich Cronin, în 2010, LFO a continuat în formula duo.

Cel mai mare succes al trupei a fost piesa "Summer Girls", care a ajuns pe locul trei în topul U.S.

Billboard 100. În 2010, Billboard a desemnat acest hit a 16-lea cea mai de succes piesă muzicală de vară din toate timpurile.


Foto: Hepta

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod