video

Ghinionul unui hoț: A vrut să-i fure telefonul unei luptătoare de jiu-jitsu și a făcut imediat cunoștință cu durerea - VIDEO

Atacul asupra unei femei n-a ieșit deloc bine pentru un hoț care a vrut să-i fure telefonul. În câteva secunde, el o implora să-l ierte, iar lecția pe care a primit-o a fost înregistrată.

Un hoț din Brazilia a avut parte de o surpriză dureroasă când a încercat să o atace pe Sabrina Leites, în vârstă de 22 de ani. Magdeel da Silva (18 ani) a sfârșit gemând de durere și implorându-și ținta să-l ierte, în timp ce tânăra îl imobiliza pe caldarâm, fără a-i lăsa nici cea mai mică șansă de scăpare.

Întâmplarea a fost surprinsă într-o înregistrare video care a devenit virală. "Nu mai fac, nu mai fac!", strigă hoțul ghinionist, în timp ce Sabrina îl strânge zdravăn cu picioarele, în așteptarea polițiștilor.



Tânăra care practică jiu-jitsu de patru ani, se afla marți după-amiază în fața casei sale din Manaus, Brazilia și tocmai deschidea o poartă pentru a intra în camera surorii sale, când da Silva și un complice au atacat-o și i-au cerut să le dea telefonul mobil. Leites, care acum se pregătește pentru a deveni strewardesă și deține centura albă în disciplina de arte marțiale mixte, a decis pe loc că trebuie să se apre după ce patru telefoane ale familiei au fost furate din locuința ei, relatează publicația braziliană D24AM.

Tânăra l-a pus la pământ pe da Silva, iar complicele lui și-a luat imediat tălpășița când a văzut forța ei de reacție. Un vecin care a văzut scena a înregistrat momentul în care Sabrina îl imobiliza pe atacator, iar acesta îi cerea disperat iertare.

"Au încercat să mă intimideze cerându-mi agresiv telefonul. Am văzut că nu erau înarmați, așa că am reacționat. Dacă erau înarmați, nu aș fi reacționat"
, a povestit tânăra pentru Globo.

După ce a fost pus la pământ și umilit, da Silva a fost arestat și pus sub acuzare pentru tentativă de jaf.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod