Scenă amuzantă la ușa prim-ministrului britanic: Motanul Larry, salvat din ploaie de un polițist - VIDEO

Celebrul motan Larry, de la reşedinţa prim-ministrului britanic, a fost pus într-o situaţie dificilă, marţi, când a rămas pe dinafară, în ploaie.

Un motan de clasă are întotdeauna drepturi și puteri de care uzează și în cele mai dificile situații. Iar Larry, celebru pentru că locuiește în reședința premierului Marii Britanii, știe cum să și le exercite când are nevoie.

Motanul a rămas marți pe dinafară, în ploaie, și era evident că situația nu-i convenea și că și-ar fi dorit să intre înapoi, la căldură. Din fericire, polițistul care era de gardă lângă ușă s-a supus imediat: după un schimb de priviri, poliţistul a mers la uşă, a bătut, iar aceasta a fost deschisă şi Larry a putut intra în reşedinţă.

Înregistrarea video a întâmplării, difuzată de BBC, a devenit virală și a generat peste un milion de vizualizări.

Motanul Larry este o figură familiară pe treptele din faţa reşedinţei prim-miniştrilor britanici încă de când a fost adus acolo de fostul premier David Cameron, în 2011.

Poreclit "Chief Mouser" ("vânător-şef de şoareci"), motanul Larry a fost adus de la un adăpost pentru câini şi pisici din Battersea, în 2011, cu misiunea de a prinde şoarecii din reşedinţa prim-ministrului britanic, după ce un şobolan negru, foarte mare, a fost văzut trecând prin faţa uşii de la Downing Street Nr.10 în timpul unei transmisiuni TV în direct.

Potrivit site-ului reședinței premierului britanic, "slujba de zi cu zi" a lui Larry este să întâmpine oaspeții la ușă, să inspecteze "deficiențele de securitate" și "să testeze cât de potrivit este mobilierul vechi pentru un pui de somn".

Totodată, el este responsabil pentru "contemplarea unei soluții pentru șoarecii din interior" relatează Daily Mail.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod