Slăbit rapid. Liposucţie: ce trebuie să faci pentru o operaţie reuşită

Liposucţia sau lipoaspiraţia este intervenţia chirurgicală care reduce celulita prin extragerea grăsimii localizată în exces în braţe, în toracele anterior şi posterior, în abdomen, coapse, fese şi şolduri, în gambe şi porţiunea internă a genunchilor sau la guşă.

Ai deviaţie de sept? Rinoplastia e soluţia

Conform unui studiu, 80% dintre persoane se nasc cu deviaţie de sept.

Chirurgia plastica, solutia pentru combaterea complexelor

Intr-un sondaj efectuat pe un esantion de 52.000 de persoane, 71% dintre femei si 40% dintre barbati au declarat ca ar fi interesati sa isi modifice aspectul cu ajutorul operatiilor estetice, potrivit webmed.com

Estetica vaginului: 6 operaţii care îţi aduc frumuseţe şi plăcere

Chirurgia intimă este o metodă din ce în ce mai folosită de femeile din prezent care nu sunt mulţumite dintr-un punct de vedere sau altul de aspectul zonei lor genitale. Medicul specialist în chirurgie plastică, Călin Doboş, a constatat acest lucru în urma experienţei sale de peste 10 ani.

5 informaţii importante pe care trebuie să le ştii înainte de a-ţi pune silicoane

Sânii reprezintă una din părţile definitorii ale feminităţii, motiv pentru care necesită îngrijirea şi atenţia cuvenită. Multe femei se tem de operaţia pentru mărire a sânilor, fiind private de informaţiile despre acestă intervenţie.

Implantul, o greşeală pentru sânii lăsaţi. Ce trebuie să faci?

Ridicarea sânilor se impune atunci când există un exces de piele care atârna sub areola mamară sau împreună cu aceasta. Lăsarea sânilor se produce atunci când aceştia au avut un volum mai mare care s-a diminuat brusc sau într-un timp relativ scurt. Creşterea în volum şi implicit scăderea poate avea loc în cazul sarcinii sau când discutăm de un exces de greutate eliminat ulterior.

Soluţia care te scapă de burtă, dacă dieta nu funcţionează

Grăsimea abdominală este mai periculoasă pentru sănătate decât cea din oricare altă zonă a corpului, avertizează specialiştii. Pe lângă slăbirea naturală, există câteva soluţii chirurgicale eficiente. Iată care sunt acestea!

Silicoane: 10 riscuri după operaţie

Vrei să-ţi măreşti sânii şi nu ştii ce te aşteaptă după? Află care sunt cele mai frecvente riscuri cu care te poţi confrunta după ce ai apelat la o intervenţie de mărire a sânilor cu ajutorul implantului cu silicon!

Liposucţia: 7 riscuri după operaţie

Vrei să scapi de grăsimea de pe abdomen, şolduri, coapse, genunchi, braţe, obraji sau zona gâtului? Liposucţia este cea care te subţiază şi îţi redă formele, însă există şi riscuri la care te expui. Află ce se întâmplă după o liposucţie!

3 mituri despre sânii tăi. Sfaturi de la specialist ca să-i ai fermi

De ce se lasă sânii? Trebuie sau nu să port sutien? Dacă fac sport am sânii mai fermi? Ce trebuie să fac pentru a preveni lăsarea sânilor? Află răspunsurile de la chirurgul estetician Călin Doboş.

Buze sexy: 5 riscuri după operaţie

Visezi să ai buzele ca ale Angelinei Jolie, pline şi apetisante? Chirurgia estetică îţi oferă soluţii, însă trebuie să cunoşti şi efectele negative care te aşteaptă după ce ai recurs la o intervenţie de mărire a buzelor.

Cum să-ţi măreşti sânii cu grăsime proprie, fără bisturiu

Injectarea cu grăsime proprie a fost de-a lungul timpului un subiect extrem de discutat.Date despre injectarea cu grăsime proprie au apărut pentru prima dată în anul 1640, iar prima comunicare ştiinţifică de acest gen a fost făcută în 1895 de către un medic din New York. O dată cu apariţia lipoaspiraţie tot mai mulţi specialişti au căutat să găsească o soluţie optimă în urma căreia grăsimea să poată fi transferată dintr-o parte în alta a organsimului în mod...

Dependenţa de operaţii, analizată de medicii esteticieni

Primele intervenţii estetice au fost consemnate în India, cu peste 4000 de ani în urmă. Atunci oamenii nu se gândeau încă să îmbunătăţească un aspect normal, ci doreau să repare greşelile naturii, cum ar fi malformaţiile congenitale sau urmările unor accidente, fiind vorba mai degrabă despre chirurgie reconstructivă, nu estetică.

Cum să scapi de riduri fără operaţie

Liftingul lichid este o nouă metodă de a scăpa de riduri, dar fără să treci printr-o operaţie. Află în ce constă această intervenţie şi cât de durabil este efectul de întinerire a feţei!

Două operaţii estetice care îţi fac abdomenul plat. Avantaje şi riscuri

Tabu-ul intervenţiei chirurgiei estetice în corectarea corpului feminin dispare încetul cu încetul. Chiar dacă frumuseţea este un concept relativ, astăzi nenumăratele tehnici şi posibilităţi chirurgicale îţi permit să schimbi felul în care arăţi, dacă imaginea ta nu îţi mai place. Indiferent de motivele care stau la baza unei decizii legate de o intervenţie estetică, primul pas este informarea şi contactarea unui medic specialist.

O nouă tendinţă pentru picioare sexy - operaţiile pentru gambe

Picioarele sunt cele mai admirate părţi ale corpului unei femei. Nu puţine sunt vedetele de peste hotare care şi-au asigurat, pe sume foarte mari de bani, această parte a corpului. Chiar dacă Mama Natură nu a fost foarte darnică cu tine din acest punct de vedere, nu trebuie să te îngrijorezi, totul se poate rezolva printr-o simplă intervenţie chirurgicală.

Cearcănele se tratează cu acid

Acidul hialuronic este cea mai simplă şi rapidă metodă de a scăpa de cearcăne, susţine medicul estetician Călin Doboş. Află cât costă o intervenţie şi cât de mult durează efectul!

Silueta mea: O nouă metodă care îţi arde grăsimile fără să curgă sânge

După sarcină, majoritatea femeilor se confruntă cu kilogramele în plus acumulate în timpul sarcinii. Deşi există tot felul de diete sau programe de slăbit, acestea presupun mult timp şi nu dau rezultate imediate. Totuşi, există o metodă prin care remodelarea corporală după sarcină este realizată cu disconfort minim, rezultate avansate şi recuperare rapidă: liposelecţia Vaser cu ultrasunete.

Dosar Eva: Cât costă frumuseţea? Preţul transformării totale

Cât trebuie să investeşti ca să te schimbi din cap până-n picioare

Dosar Eva.ro: Scandalul silicoanelor. Cel mai mare dezastru produs de implanturi

Cazul implanturilor toxice a scos la luminã o afacere care a escrocat sute de mii de femei din întreaga lume şi în care obsesia pentru profit a scãpat de sub control. Ani la rând, al treilea producător mondial de implanturi mamare a reuşit să vândă nestin
Pagina: