Morad Iancu: „Maniera de combinare a tratamentelor este cea mai importantă pentru a ajunge la rezultate excepţionale.”

Intre consultatiile de la spital si a celora din cadrul propriei clinici, dr. Morad Iancu povesteste despre cele mai bune tratamente din domeniul medicinii estetice, care sunt asteptarile sexului frumos, dar si despre noua tehnica de marire a sanilor prin transplant de grasime.

7 operaţii estetice utile

Dr. Sorin Nae, medic primar chirurgie plastică şi estetică, prezintă câteva cazuri în care intervenţiile chirurgicale estetice pot rezolva o afecţiune care este sau ar duce pe viitor la probleme de sănătate.

Operaţii estetice: 6 efecte despre care nimeni nu vorbeşte

Orice operaţie estetică poate să cauzeze reacţii adverse, însă medicii le minimalizează şi mizează pe aşteptările pacientului, evidenţiind mai mult efectele benefice. Însă, există şi situaţiile în care pericolele apar fără să fie vina medicului.

Operaţie estetică pentru fund: Fese bombate cu sfoară

Cea mai recentă invenţie la care apelează vedetele pentru a avea un fund bombat se numeşte lifting fesier brazilian sau "fese braziliene". Află totul despre liftingul fesier de la medicul Florin Juravle, specializat în chirurgie plastică, reconstructivă şi chirurgie estetică!

Slăbit rapid: Arde grăsimea cu laser

De fiecare dată când pronunţăm cuvântul "slăbit" ne gândim inevitabil la sport, iar entuziasmul de a face pierdute kilogramele în plus ne piere la gândul exerciţiilor fizice lungi şi istovitoare.

Hollywood: 8 vedete desfigurate de botox

Nicole Kidman, de nerecunoscut. Multe persoane doresc să oprească timpul în loc pentru a rămâne veşnic tinere şi pentru asta sunt în stare să facă orice. Este şi cazul vedetelor de la Hollywood care apelează la botox, însă rezultatele sunt devastatoare.

Senzaţional: Super sâni cu botox

Botoxul nu este numai pentru întinerirea facială, se pare că şi sânii lăsaţi pot să beneficieze de un aspect vădit apetisant după câteva injecţii cu toxină botulinică. Află în ce constă procedura!

Aproape totul despre implantul mamar

Dr. Ovidiu Grecu - medic primar chirurgie plastica, doctor in stiinte medicale, ofera in cadrul concursului organizat pe http://card.eva.ro/, un voucher de 3000 de euro (pentru implanturi mamare cu silicon) si 5 vouchere in valoare de 400 de euro (fiecare) pentru servicii de chirurgie estetica faciala (injectare cu acid hialuronic - fiole si injectare). Participa si tu! Il puteti intalni pe Dr. Ovidiu Grecu la evenimentul Sistemul Medical Bucurestean, ce va avea loc in Piata Constitutiei,...

Liftingul vampir: o nouă soluţie de întinerire

În încercarea de a descoperi tot soiul de soluţii inovatoare şi eficiente pentru înlăturarea ridurilor, o nouă invenţie vine să ne uimească: injecţiile cu trombocite din propriul tău sânge. Iată ce presupune acest lifting vampir, cum mai este numit.

Premiera in Romania: BOTOX in 10 minute & 100% fara durere

Tot mai multe staruri americane demonstreaza faptul ca frumusetea poate dura o vesnicie, ca tineretea poate fi recapatata chiar si intr-o zi, doar datorita evolutiei surprinzatoare a stiintei.

Terapie pentru mâini mai frumoase

Se spune că indiferent cât de bine ai arăta, mâinile sunt cele care îţi trădează întotdeauna vârsta. Din fericire, noi terapii vin să ne ajute în acest sens.

Riduri estompate, fără chirurgie

"Science fiction-ul" în materie de chirurgie estetică a devenit realitate. Noutatea este adusă de laserului ablativ fracţionat, denumit Fraxel repair, care oferă un tratament eficient de refacere a epidermului.

Mama a trei copii, distrusă de o operaţie estetică

Viaţa Ritei Payton, mamă a trei copii, a fost distrusă de o operaţie estetică nereuşită. Femeia şi-a părăsit locul de muncă şi şi-a pierdut încrederea în sine după ce nasul i-a fost mutilat în urma unei rinoplastii.

Slăbitul chirurgical ajută memoria

Nu numai că te scapă de kilograme, dar slăbitul cu ajutorul chirurgiei mai are şi alte beneficii. Chirugia bariatrică sau chirurgia obezităţii îmbunătăţeşte memoria, susţin specialiştii.

Şase vedete distruse de chirurgia estetică

Fie pentru că nu se pot despărţi de anii de glorie, fie pentru că îşi doresc să fie perfecte, majoritatea starurilor de la Hollywood apelează la chirurgia estetică. Dar nu întotdeauna rezultatele sunt aşa cum ar trebui să fie.

Lifting-ul cu fire de suspensie sau "lifting de weekend"

Trecerea anilor îşi pune amprenta asupra fiecărei părţi a corpului nostru, chipul fiind însă primul care are de suferit de pe urma înaintării în vârstă.

Cum poţi să combini operaţiile estetice?

O singură operaţie, mai multe complexe rezolvate

Blefaroplastia te întinereşte cu 5 ani

Adio riduri, cearcăne sau pleoape lăsate!

Chirurgia estetica, un moft la moda

8 din 10 femei prefera sa apeleze la chirurgia estetica decat sa mearga la sala de fitness!

Toxina botulinica: ce intrebuintari medicale are?

Stim ca este folosita cu succes pentru atenuarea ridurilor, insa tot mai multe cercetari scot la iveala noi intrebuintari ale toxinei botulinice, cu aplicatii medicale.
Pagina: