Cum să scapi de riduri fără operaţie

Liftingul lichid este o nouă metodă de a scăpa de riduri, dar fără să treci printr-o operaţie. Află în ce constă această intervenţie şi cât de durabil este efectul de întinerire a feţei!

Liftingul lichid este o nouă metodă de a scăpa de riduri, dar fără să treci printr-o operaţie. Află în ce constă această intervenţie şi cât de durabil este efectul de întinerire a feţei!

Volumetria, cum mai este denumit liftingul lichid este cea mai nouă abordare în corecţia estetică a feţei. Spre deosebire de liftingul chirurgical, acest tip de lifting îţi oferă şansa de a scăpa de riduri fără operaţie.

 

Fără riduri în 30 de minute


Dacă ai ajuns la vârsta la care te deranjează micile imperfecţiuni pe care le-a drenat vârsta pe faţa ta, acum specialiştii susţin că poţi scăpa în doar 30 de minute aceste defecte. Acest lucru se realizează cu ajutorul tratamentului injectabil de tip "lifting lichid" care se face cu o substanţă de umplere care generează apariţia de ţesut conjunctiv dermic în zona în care este injectată.

Pentru redobândirea aspectului tânăr al feţei s-a constatat că ştergerea ridurilor nu este suficientă, ci este necesară şi reconstruirea volumetriei faciale.

Cea mai nouă procedură de corecţie volumetrică şi cu rezultate îndelungate, fără riscul unor efecte secundare importante este reprezentată de tratamentul injectabil cu acid poli-L-lactic.

"Acidul poli-L-lactic este o substanţă din familia acizilor din fructe care este biocompatibilă (nu dăunează organismului) şi biodegradabilă (distrusă sau metabolizată de organism). Acidul poli-L-lactic este utilizat în medicină de mulţi ani în materialele de sutură resorbabile şi nu necesită pretestare pentru alergie la nivelul dermului", declară medicul dermatolog Mihaela Leventer de la clinica DermaStyle.

 

Ce se întâmplă în timpul procedurii


Potrivit specialistei, substanţa care urmează să fie folosită pentru umplere trebuie diluată cu o zi înainte de tratament şi necesită o preparare specială în care este inclusă şi substanţa de anestezie. "Spre deosebire de alte substanţe care elimină ridurile, acidul poli-L-lactic se injectează profund sub piele fără să se facă supracorecţie. Imediat se produce un edem vizibil şi după aceea volumizatorul se aşază şi rezistă între 2 şi 4 ani", explică medicul dermatolog Mihaela Leventer.



Acest lifting este recomandat şi pentru corecţia cicatricilor, dar nu se va folosi pentru mărirea buzelor.

 

Efectul durează între 2 şi 4 ani


"Acidul poli-L-lactic produce o corecţie estetică uşor de parcurs, cu o îmbunătăţire vizibilă pentru o perioadă mai mare de 2 ani"
, susţine medicul dermatolog Mihaela Leventer de la clinica DermaStyle. Procedura durează în medie 30 de minute. Pentru a obţine rezultate optime sunt necesare 3 sedinţe separate la interval de 2 luni, urmând ca efectul să fie întreţinut prin şedinţe ulterioare la recomandarea medicului la minimum 1 an de la ultima injectare.(Foto: iStockphoto)

 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Maria pe 15 Oct 2015, 15:20
    piele

    Se elimină ridurile fără injecții și operațiuni http://jokemans.ru/sale.php?id=sale10

    0
    0

  • Vicky145 pe 1 Aug 2012, 15:31
    Sfat

    In legatura cu costul acestei proceduri, nu depaseste 500 Euro, insa depinde foarte mult de suprafata. Tocmai de aceea trebuie o consultatie. Costul de 10.000 Euro este unul mai mult decat deplasat, iar medici acreditati??? Pe ce Google ai cautat? Eu zic inainte de toate, cei care vor aceasta procedura, care considera ca au nevoie, sa se intereseze printr-o consultatie, indiferent daca vreti la Mihaela Leventer sau nu.

    0
    0

  • Eu pe 31 Iul 2011, 13:15
    costuri

    Costul este intre 5.000 si 10.000 EUR, am cautat pe google. In Romania sunt doar 7 medici acreditati sa faca aceasta 'manevra'. :)

    3
    2

  • elena pe 27 Iul 2011, 17:22
    Cu ce pret scapi de riduri fără operaţie

    Sper ca nu este acelasi procedeu de pe urma caruia Ozana Barabancea, vestita cântăreaţă de operă, trece de câteva luni bune printr-o adevărată dramă. La începutul acestui an, medicul ei dermatolog, Mihaela Leventer, i-a făcut o injecţie de hidratare a pielii care pur şi simplu a desfigurat-o. "Sunt foarte supărată şi vreau ca vinovaţii să plătească! Nu mi s-a spus de la bun început că pentru câteva zile voi fi pur şi simplu oribilă. Am pielea feţei ca o scoarţă de copac. Nu pot să îmi sărut nici măcar copiii. Mi-e groază să mă uit în oglindă", mărturisea atunci artista.. Parerea mea este sa ne intreseze procedeul in sine mai mult decat pretul acestuia!

    3
    1

  • barbuvasilica pe 20 Iul 2011, 13:37
    Pretul acestei proceduri

    Este bine ca aceasta substanta este naturala, dar doresc sa-mi spuneti si cat costa

    12
    1

  • Diana pe 20 Iul 2011, 02:10
    intrebare

    Daca tot ne starniti interesul, faceti treaba pana la capat si indicati in vreun fel costurile aproximative si cabinetele unde se practca aceste tratamente. Multumesc !!!

    22
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod