Cearcănele se tratează cu acid

Acidul hialuronic este cea mai simplă şi rapidă metodă de a scăpa de cearcăne, susţine medicul estetician Călin Doboş. Află cât costă o intervenţie şi cât de mult durează efectul!

Acidul hialuronic este cea mai simplă şi rapidă metodă de a scăpa de cearcăne, susţine medicul estetician Călin Doboş. Află cât costă o intervenţie şi cât de mult durează efectul!

Dacă până acum apelam la tratamentele naturiste şi la un strat generos de machiaj pentru a ne ascunde cearcănele, medicii esteticieni scot la lumină eficienţa injecţiilor cu acid hialuronic în această problemă. „Cea mai simplă metodă de îndepărtare a inesteticelor cearcăne este de a injecta acid hialuronic în ele.

Durează puţin, efectul este imediat, iar edemul şi coloraţiile sunt minime, putând fi machiate imediat”, a explicat dr. Călin Doboş, chirurg estetician la Centrul Medical Focus.

Nu are efecte secundare


Potrivit specialistului, injecţiile cu acid hialuronic folosite pentru diminuarea cearcănelor se fac rapid, nedureroasă, fără efecte adverse, durează mai puţin de 20 de minute şi rezultatele sunt vizibile imediat. Pot să apară vânătăi sau edeme locale, însă de regulă acestea dispar după 48 de ore.

O astfel de intervenţie costă în jur de 250 de euro, iar efectul poate să se întindă pe aproximativ doi ani.

Factori care cauzează apariţia cearcănelor


Printre factorii care favorizează apariţia cearcănelor se numără moştenirea genetică, vârsta şi curele de slăbire dese. La unele persoane, cearcănele sunt congenitale, moştenite. La altele, cearcănele apar de la trecerea timpului, de la slăbit, de la modul de viaţă sau de la boli care le accentuează. În timp, de la subţierea grăsimii şi de la lăsarea pomeţilor, cearcănele apar la toţi.


Alte soluţii pentru cearcăne


Dacă vrei tot o soluţie de durată, mai există umplerea cearcănelor cu grăsime proprie, adică medicul estetician recoltează cu ajutorul unui instrument grăsime de pe abdomen sau fese pe care o injectează apoi în zona cu probleme.

De asemenea, avem la îndemână soluţiile naturiste care reuşesc să atenueze cearcănele: feliile de castravete, feliile de cartof sau  pliculeţele cu ceai negru aplicate pe ochi. (foto: iStockphoto)

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Diana pe 13 Ian 2012, 21:53
    Cearcanele

    eu am cearcane de la 14 ani si nu cred k erea problema somnului sau a stresului pur si simplu este genetic..............:|

    4
    0

  • geo pe 23 Aug 2011, 10:46
    Asa este!

    Are dreptate Dianar ;)

    2
    0

  • dianar pe 23 Aug 2011, 04:48
    tratament cu fericire

    cearcanele se trateaza cu somn de 8-9 ore pe zi, cu baut apa minimum 2 litri pe zi si cu o viata fara griji, munca mai putina si fericire. priviti-va colegele venite din concediu, au cearcane? interventiile prin cabinetel cosmetice sunt bune, daca ai incercat cele de mai sus peste 3 luni si nu a aparut niciun efect pozitiv. ce ziceti?

    5
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod