Operaţie estetică pentru fund: Fese bombate cu sfoară

Cea mai recentă invenţie la care apelează vedetele pentru a avea un fund bombat se numeşte lifting fesier brazilian sau "fese braziliene". Află totul despre liftingul fesier de la medicul Florin Juravle, specializat în chirurgie plastică, reconstructivă şi chirurgie estetică!

Cea mai recentă invenţie la care apelează vedetele pentru a avea un fund bombat se numeşte lifting fesier brazilian sau "fese braziliene". Află totul despre liftingul fesier de la medicul Florin Juravle, specializat în chirurgie plastică, reconstructivă şi chirurgie estetică!

Se spune că Jennifer Lopez a făcut pentru "partea din spate" ceea ce Pamela Anderson a făcut pentru "partea din faţă". În ultimii ani, fesele şi abdomenul au primit mult mai multă atenţie decât oricând înainte, mai ales că multe staruri de cinema, inclusiv J-Lo (Jennifer Lopez) şi Beyonce, au apelat la intervenţii estetice de conturare fesieră. 
 
În aproape toate culturile, fesele bine proporţionate, rotunjite au fost dintotdeauna unul dintre factorii determinanţi ai frumuseţii feminine, un semn de vitalitate şi fertilitate. Mai mult decât atât, moda actuală dezvăluie mai multe părţi ale corpului, făcându-ne mai conştienţi de imperfecţiunile noastre, oricât de mici. Deci nu e de mirare că tot mai multe femei întreabă chirurgii esteticieni despre augmentarea (mărirea) fesieră sau despre liftingul fesier brazilian. 

4 metode care îţi remodelează fesele

 
Liftingul fesier este o procedură cosmetică ce ridică şi conturează fesele cu obţinerea unui profil tineresc, proeminent, plin de viaţă, senzual. Există o serie de tehnici de lifting fesier care oferă rezultate diferite. Ca la orice intervenţie de chirurgie estetică, alegerea potrivită va depinde de nevoile şi dorinţele fiecărei femei.

Îmbunătăţirea conturului fesier se poate face prin:

1. Eliminarea excesului de piele (dacă este prea multă piele pe fese cu aspect flasc, "atârnând”);
 
2. Implanturi (din silicon, poziţionate în interiorul feselor submuscular sau subfascial, printr-o incizie ascunsă în cuta dintre fese). Procedura implică un timp de recuperare destul de lung şi probleme de adaptare la senzaţia de implanturi, dar cu rezultatele cele mai evidente;
 
3. Injectare de grăsime proprie (o opţiune excelentă, cu aspect natural, pentru care nu există risc de reacţie alergică sau de respingere ca în cazul procedurilor ce implică materiale sintetice). Această metodă este cu beneficiu dublu - implică lipoaspiraţia  grăsimii în plus din alte zone precum abdomenul, coapsele, şoldurile şi transferul acesteia în regiunea fesieră cu accentuarea profilului posterior;
 
4. O asemenea operaţie estetică pentru fund presupune şi Lipoaspiraţia (în situaţiile când grăsimea fesieră este distribuită prost);
  
5. Liftingul fesier brazilian sau lifting cu fire de suspensie. Această procedură minim invazivă oferă rezultate excelente de ridicare a feselor, cu un timp de recuperare foarte scurt. Se utilizează fire de sutură speciale introduse cu ajutorul unui ac lung şi subţire pentru a ridica din interior ţesuturile fesiere, dând un aspect mai ferm şi mai plin, fără a lăsa cicatrici şi fără a necesita anestezie generală. Reacţiile adverse care pot să apară după efectuarea intervenţiei sunt: vânătăi şi un disconfort local la mers, sărit, alergat, care dispar de regulă în câteva zile. Procedura este, de asemenea, destul de accesibilă, precum şi reversibilă.  

 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ralu pe 17 Iun 2015, 22:31
    lifting cu fire

    Nu merita, forma fundului este aproape neschimbata. Practic nici o diferenta. Durerea persista cateva sapt dupa operatie. Este o mare minciuna faptul ca este minim invaziva.

    0
    0

  • nicol pe 16 Oct 2012, 19:59
    implanturi fesiere cu silicon

    clinica se numeste victor babes gasit si p net..operatia ma costat aproape 2500 de euro..e o clinica particulara..dar nu renteaza absolut deloc..am dureri si acum,dupa 6 luni mai am putin fac un an si eu tot simpt dureri...le-am scos ca dreptul sa spart.. nici garantie mimic..

    1
    0

  • nicol pe 21 Apr 2012, 21:45
    implnturi fesier cu silicon

    nu faceti greseal asta nici o data,sa facti aceasta operatie, cu implant de silicon fesier eu am patito rau. dupa 6 luni ,implantul drept sa spart si acum mam operat din nou sa scot afara Doamne fereste de infectie.aveti mare grija mai bine asa cum nea lasat dzu.

    5
    1

  • Corina pe 12 Apr 2012, 01:47
    fese braziliene (cu sfoara)

    Nu va faceti aceasta operatie!!!!!!! Eu am facut aceasta greseala!!!! Durerile sunt cumplite iar dezavantajele sunt: nu poti sta in fund, nu poti conduce, nu poti calatorii, nu te poti inchide la sireturi 2 luni, nu poti dormi decat pe burta, nu poti face sport de nici un fel ....... si multe altele. Toate aceste dureaza minim 2 luni!!!!! Daca rezultatul final ar fi fost OK, poate aceste eforturi ar fi meritat dar rezultatul (cel putin in cazul meu) este aproape 0. Fundul meu arata mai rau decat inainte (cel putin pana acum). Imi asum toate greselile si imi merit soarta! Aveti grija si ganditi-va bine inainte. Va complicati viata.

    4
    4

  • latifa pe 13 Feb 2012, 12:34
    pret

    pe mine ma intereseaza liftingul fesier brazilian dar vreau sa stiu in ce zona este clinica si cat ma costa plss astept un raspuns

    1
    3

  • geo pe 6 Ian 2012, 00:01
    Operatie estetica pt fese

    nu dati nume de clinici din romania, nici preturi. doar ca informare, e slabut articolul. oricine vrea sa afle procedurile de bombare a feselor, trebuie sa dea doar un seach pe google.

    1
    1

  • tygrutza pe 20 Oct 2011, 20:05
    ...

    eu prefer sa fc miscare. sunt f multumita e fundul meu. vasi recomanda sa incercati si voi prima oara putina miscare, iar dc nu vedeti schimbari atunci puteti sa apelati si la operatii.

    2
    2

  • nicolaoulacra pe 19 Oct 2011, 18:02
    hi

    m-ar interesa si pe mine aceasta interventie pt fese dar unde si cu cine voi lua legatura si cam cat ar ajunge?

    2
    5

  • nicolaoulacra pe 19 Oct 2011, 18:02
    hi

    m-ar interesa si pe mine aceasta interventie pt fese dar unde si cu cine voi lua legatura si cam cat ar ajunge?

    2
    4

  • onutta21 pe 19 Oct 2011, 15:24
    ***

    mi-ar palec si mie o operatie ptr un fund bombat ,sa imi gab un pic de silicon dar sincer mi-ar fi frica

    1
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod