Cum să-ţi măreşti sânii cu grăsime proprie, fără bisturiu

Injectarea cu grăsime proprie a fost de-a lungul timpului un subiect extrem de discutat.Date despre injectarea cu grăsime proprie au apărut pentru prima dată în anul 1640, iar prima comunicare ştiinţifică de acest gen a fost făcută în 1895 de către un medic din New York. O dată cu apariţia lipoaspiraţie tot mai mulţi specialişti au căutat să găsească o soluţie optimă în urma căreia grăsimea să poată fi transferată dintr-o parte în alta a organsimului în mod eficient şi cu rezultate durabile în timp.
Injectarea cu grăsime proprie a fost de-a lungul timpului un subiect extrem de discutat. Date despre injectarea cu grăsime proprie au apărut pentru prima dată în anul 1640, iar prima comunicare ştiinţifică de acest gen a fost făcută în 1895 de către un medic din New York. O dată cu apariţia lipoaspiraţie tot mai mulţi specialişti au căutat să găsească o soluţie optimă în urma căreia grăsimea să poată fi transferată dintr-o parte în alta a organsimului în mod eficient şi cu rezultate durabile în timp.

În ultimii 2 ani, dezbaterile şi rezultatele multor ani de studii au permis tragerea unor concluzii legate de procedura ce ar trebui folosită în extragerea şi reinjectarea grăsimii proprii.

"Recoltarea grăsimii trebuie făcută fără ca aceasta să fie traumatizată, fiind excluse instrumente precum laserul, aparate cu vibraţii sau care folosesc ultrasunete. Pasul următor este acela al preparării prin tehnici speciale ce păstrează intact potenţialul de supravieţuire al celulelor cu până la 70%. Pasul final este cel al reinjectarii cu ajutorul unor instrumente şi proceduri speciale ce garantează rezultate durabile în timp şi aici mă refer la ani de zile. Fesele, sânii sau faţa capătă o formă nouă şi implicit îmbunătăţită ce se menţine", a declarat chirurgul estetician Călin Doboş.

Fără cicatrici la nivelul bustului

Prima condiţie în demararea procedurii de reinjectare a propriei grăsimi este determinată de necesitatea existenţei unei zone donatoare pe abdomen, talie, coapse. Intervenţia presupune două etape: prima este cea de recoltare a grăsimii din zone donatoare, iar a doua cea de injectare în sâni.

"De când s-a standardizat tehnica injectării, se pot injecta cantităţi mai mari de grăsime inclusiv în sân. La nevoie, tehnica se poate repeta după câteva luni. Metoda de mărire a sânilor cu propria grăsime se face sub anestezie generală. În cazul acestei intervenţii NU există cicatrici ci doar câteva mici înţepături care dispar foarte repede.", precizează chirurgul estetician.

Principalul avantaj al acestei proceduri îl constituie folosirea unor celule vii din propriul organism, exculuzandu-se astfel injectatea unor substanţe străine în organism şi deci eliminarea riscul de respingere a substanţei, de unde şi mărirea sânilor în mod natural.

Recuperarea după operaţie este condiţionată de suprafaţa asupra căreia s-a intervenit, durerea apărută fiind similară cu febra musculară. Însă, in majoritatea cazurilor aceasta cedează cu ajutorul calmantelor obişnuite, după 2-3 zile de la intervenţie.

Preţul unei intervenţii variază în funcţie de aria de lipoaspiraţie. De exemplu, în cazul unei lipoaspiratii de talie (de sub sâni până la pubis - în faţă, şi de la sutien până la fese - în spate) împreună cu o lipoaspiraţie de coapse (intern, extern) plus reinjectarea în fese şi sâni poate ajunge la preţul de 2200 euro. Acesta include corsetul, controale periodice, internarea, pansamentele.
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Deda pe 22 Oct 2013, 15:00
    Marirea sanilor cu Breastfast

    Tot ce presupune incizie e destul de riscant pentru san din cauza faptului ca e o zona destul de sensibila care se vindeca destul de greu. Eu am urmat un tratament cu suplimente deoarece am vrut sa evit din start operatiile si complicatiile lor. Fac tratament cu el de 2 luni si sunt multumita de el pana acum!

    0
    0

  • ioana pascu pe 9 Feb 2013, 22:17
    marire naturala de san

    am inceput sa lucrez cu tehnici naturale pentru marirea saniloe de anul trecut , mai exact din noiembrie 2012 si spre bucuria mea am obtinut rezultate foarte bune... SUnt incantata sa postez si sa multumesc celor de pe www.marirea-sanilor.com pentru ca ne ofera posibilitatea sa ne marim sani la un pret atat de mic si natural. Binenetels am lucrat ceva dar rezultatele sunt pe masura... Aveam cupa 32 B si am ajuns la 75 B...Multumesc din suflet si recomand tuturor pe toate forumurile o sa recomand

    0
    0

  • surubarumihaela pe 7 Dec 2012, 14:11
    marirea sanilor

    mias dorin sin io o astfel de interventie dap mi frica de rezultat

    0
    0

  • Maza pe 6 Aug 2012, 12:57
    alternative

    Sunt fel si fel de alternative pentru marirea sanilor, pastile cu plante,masti, vad ca acum a aparut si metoda cu grasime proprie!Mai auzisem de asta intr-un serial, luam grasimea din alta parte si injectau obrajii, asa fata capata un aspect mai tanar iar grasimea disparea din locul nedorit...Mie nu imi pare de incredere metoda asta, mi se pare ciudata siii daca tot dau o suma de bani ma astept sa va rezultate! Cred ca metoda clasica e cea mai buna, mi-am pus implanturi la dna dr.Silvia Stanculescu, super de treaba tipa! Rezultatele au fost pe placul meu, bine ca nu am exagerat! :D Curioasele pot sa se uite pe clinica-metamorphosis(punct)ro dupa preturi :)

    0
    2

  • alina pe 2 Aug 2012, 12:02
    buna

    Buna! Pastilele se numesc xxlbust.

    2
    0

  • Miruna pe 31 Iul 2012, 20:20
    buna

    cum se numesc pastilele alina?

    1
    0

  • alina pe 31 Iul 2012, 18:36
    ce prostie

    E o mare prostie sa-ti injectezi grasime in sani,mi se pare f scarbos.Am avut si ganduri sa-mi pun silicoane dar bine ca nu am facut acest pas,am zis sa raman cu tratamentele babesti cu marar cu tot felul de plante dintr-astea.Acum am descoperit niste pastile romanesti facute din plante,am inceput sa le iau in luna mai si pana acum mi-au crescut sanii 3cm,se vede diferenta,sunt foarte bune .Acum nu stiu daca se vor mentine am vazut ca fetele pe bloguri spun ca ele au terminat de mult tratamentul cu aceste pastile si sanii lor au ramas ok.

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod