Liftingul vampir: o nouă soluţie de întinerire

În încercarea de a descoperi tot soiul de soluţii inovatoare şi eficiente pentru înlăturarea ridurilor, o nouă invenţie vine să ne uimească: injecţiile cu trombocite din propriul tău sânge. Iată ce presupune acest lifting vampir, cum mai este numit.

În încercarea de a descoperi tot soiul de soluţii inovatoare şi eficiente pentru înlăturarea ridurilor, o nouă invenţie vine să ne uimească: injecţiile cu trombocite din propriul tău sânge. Iată ce presupune acest lifting vampir, cum mai este numit.

Până acum, acidul hialuronic era considerat unul din cele mai bune tratamente cosmetice nechirurgicale în tratarea ridurilor faciale, obţinând o piele reîmprospătată şi relaxată într-un mod natural, cu efect de lungă durată. Acidul hialuronic este injectat direct în rid, ridică şi umple instantaneu ridul prin capacitatea lui de creştere a volumului acestuia. Imediat de la prima injectare ridul e în mod vizibil redus, iar neregularităţile din piele sunt reparate.

Se pot trata zone cu riduri profunde-moderate de pe regiuni faciale extrem de mobile (şanţ nazogenian), zone faciale cu riduri fine, zone ce prezintă cicatrici depresibile pentru estomparea lor sau se pot utiliza pentru efecte de volum ("mărirea buzelor"). 

 

Liftingul vampir, injecţii cu trombocite din propriul tău sânge


O altă alternativă la liftingul chirurgical este liftingul vampir potrivit pentru persoanele care se tem de produsele sintetice sau de liftingul chirurgical, acesta din urmă presupunând o perioadă lungă de recuperare, aflăm de la dr. Florin Juravle, specializat în chirurgie plastică, reconstructivă şi chirurgie estetică."Sângele nostru are mari proprietăţi de regenerare, el conţine, printre altele, trombocite, acele mici furnicuţe care repară ţesuturile vătămate. Cel mai bun exemplu este cheagul de sânge care se formează imediat după ce ne-am tăiat",
spune specialistul.

 

Cum se realizează liftingul


Medicul recoltează din sângele tău aceste trombocite, le combină cu o substanţă şi obţine plasma bogată în plachete (PBP), pe care apoi o injectează în zonele afecate, acestea urmând să refacă ţesutul din interior. Potrivit dr. Florin Juravle, plasma bogată în trombocite elimină riscul transmiterii de boli, nu provoacă hipersensibilitate sau alergii.

Ea înlocuieşte treptat celulele şi vasele de sânge, rezultând regenerarea naturală a ţesutului cu efecte spectaculoase de întinerire a pielii şi de umplere a ridurilor.

 

Avantajele liftingului vampir

 

 • Aria de acţiune a tratamentului este mult mai largă, el putând fi utilizat atât pe faţă, cât şi pe gât şi decolteu.
 • Poate fi injectat direct în “valea lacrimilor”, şanţul dintre pleaopa inferioară şi pomeţi, care este o zonă extrem de sensibilă şi intolerantă la alte produse de întinerire.

 

Cui îi este recomandat liftingul vampir


Orice persoană între 20 şi 80 de ani, indiferent de tipul tenului, poate să apeleze la acest gen de lifting. 

 

Câte şedinţe sunt necesare şi cât costă?


"Un tratament complet necesită mai multe şedinţe, de obicei se fac 2 până la 4 şedinţe la un interval de 2 săptămâni una de cealaltă, în funcţie de problemele persoanei. Apoi se repetă o şedintă pe an sau ori de câte ori este nevoie.

O şedinţă costă în jur de 250 euro", spune specialistul. De îndată ce ai terminat şedinţa poţi să mergi acasă, iar singurele urme care pot să rămână sunt cele de la injectare care dispar a doua zi.

 

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • elena cantea pe 15 Ian 2012, 10:10
  Sunt dezamagita de tratamentul "Vampir"

  In urma cu 4 zile am facut un tratament de acest gen.Sunt total dezamagita.Am sa spun si cauza dezamagirii mele. In urma acestui tratament mi-au aparut edeme sub ochii,ploapele mi s-au lasat,iar remedeierea, zero.Adica nu se vede absolul nimic si nu inteleg ce s-a putut intampla?! Care sa fie cauza de am aceste reactii adverse? Nu stiu care este perioada de timp pentru a vedea rezultatul si daca o sa-mi dispara acele edeme si ploapele imi revin cum au fost?! As dorii sa consult alt medic in afara celui care mi-a facut aceasta inteventie ,sa vad daca se mai poate face ceva. Daca puteti sa ma ajutati in aceasta privinta va rog frumos sa ma ajutati. Sunt DISPERATA! Va multumesc! Elena

  4
  0

 • Anca Ion pe 29 Aug 2011, 11:33
  Lifting Vampir la Cutera Medical Center

  Pot spune ca procedeul RegenLab pe baza de celule autologe a dat rezultate. Tatal meu are, de ceva vreme, un ulcer varicos la nivelul piciorului stang, mai sus de glezna, si plaga nu se mai inchidea. La inceput, am fost circumspecta, chiar daca tehnologia este elvetiana, dar pot spune ca, dupa doua sedinte de terapie la Cutera Medical Center, se vede o ameliorare vizibila. Recomand si procedeul si clinica si medicul, domnul Dr. Calapod caruia ii multumesc. Va las si numarul de la clinica: 021-230 80 01 .

  0
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod