Intre medicina arta si tehnologie noua

Q Clinic inseamna pe scurt servicii medicale de calitate (quality of treatments) asa ca am construit acest brand pe acest sistem de valori simplu dar cel mai important - calitatea. Dealtfel m-am inconjurat de oameni care sunt pasionati de acest domeniu si cred eu ca pasiunea in ceea ce faci reprezinta un certificat de calitate din start.
Interviu cu Dr. Adrian Avram, medic specialist chirurgie estetica, plastica si reparatorie.

De unde denumirea de Q Clinic?

Q Clinic inseamna pe scurt servicii medicale de calitate (quality of treatments) asa ca am construit acest brand pe acest sistem de valori simplu dar cel mai important - calitatea. Dealtfel m-am inconjurat de oameni care sunt pasionati de acest domeniu si cred eu ca pasiunea in ceea ce faci reprezinta un certificat de calitate din start.

Astazi exista pe piata o serie de cabinete si clinici de medicina estetica, cu ce va diferentiati de ele?  

Am incercat sa oferim servicii medicale intergrate in ceea ce priveste probleme de piele. Deseori mai in gluma mai inserios spune pacientilor ca suntem o "clinica de piele" mai degraba decat de medicina estetica deoarece la noi isi pot gasi rezolvarea oricarei probleme de piele dermatologica sau estetica. Dealtfel o serie de probleme dermatologice sunt rezolvate cu mare succes de unul dintre cei mai valorosi dermatologi din tara care ne este un colaborator drag - Prof. Dr. Alexandru Tataru.  Un lucru foarte bun este deschiderea pe care o avem la noua tehnologie din medicina estetica si de aceea am fost pionieri si deschizatori de drumuri pentru unele tratamente la noi in tara. Fara modestie va spun ca avem aceasi tehnologie ca unele cabinete si clinici vestite din Paris, Londra sau orice alt oras important si am incercat sa tinem pasul cu ea desi este foarte costisitoare si costurile tratamentelor sunt de 3-4 ori mai mici ca in orasele amintite sau orice alta tara vestica sau de peste ocean. Experienta mare in diferite tratamente (peste 7000 tratamente laser- toate aplicatiile clinice, 2500 injectari cu botox, acid hialuronic, peste 3000 tratamente de microdermabraziune si mezoterapie fara ace si 4500 de interventii chirurgicale estetice si chirurgie plastica si dermatologica) precum si buna colaborare cu diferite clinici internationale sunt unele din cele mai importante lucruri ale noastre.

Ce gama de tratamente estetice poate gasi pacientul la dv. in clinica?

Rezolvarea unei probleme estetice a unui pacient inseamna de cele mai multe ori tratamente combinate. Daca binecunoscutele terapii de reintinerire minim-invazive - botox, acid hialuronic, mezoterapie fara ace ocupa primele locuri  ca adresabilitate totusi putem spune ca domeniul nostru de excelenta raman terapiile laser cu toate aplicatiile clinice atat dermatologice (epilari definitive, cicatrici, leziuni vasculare, pigmentare, reintinerire, vergeturi, cicatrici, etc) cat si chirurgicale (lipoaspiratia asistata laser, tratamentul laser al bolii varicoase fara internare). Avand tehnologie foarte buna aceasta aduce avantajul rezultatelor foarte bune cu timp de recuperare scurt si discofort minim. Terapiile cu radiofrecventa fractionata (e-matrix), imbunatatirea zonelor cu exces de piele - sublime (lifting nechirurgical) precum si remodelarea corporala non-invaziva (reducere in centimetrii pe diferite zone) si tratamentul celulitei cu revolutionarul dispozitiv Velashape au reprezentat noutatile lansate de Q Cinic in 2012.  

Credem ca adresabilitate pacientilor pentru acest tip de medicina va creste foarte mult in viitorul apropriat si de aceea am lansat o serie de filiale cu aceste servicii in unele din orasele principale din Transilvania: Zalau, Bistrita Nasaud, Baia Mare precum si in Satu Mare.

www.q-clinic.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod