Calități pe care ar trebui să le aibă un partener până la 30 de ani

Relațiile la 30 de ani sunt diferite. Probabil că ai intenții diferite față de relațiile de la 20 de ani și cauți o persoană cu care să îți construiești un viitor. Sau cel puțin alături de care să te maturizezi într-una dintre cele mai critice și importante perioade ale vieții tale.

Ce este întrebat un clarvăzător sau medium când vine vorba de relații

Într-o lume plină de incertitudini, mulți oameni vor să apeleze la un clarvăzător sau la un medium atunci când vine vorba de întrebări importante. Multe dintre aceste întrebări se pare că au legătură cu relațiile.

De ce se simt femeile puternice dezamăgite

Radiază putere și încredere. Par a fi neatinse de stresul și presiunile vieții. Problemele lor nu par niciodată reale, chiar dacă sunt lucruri care te-ar face să te clatini. Indiferent de ce obstacole întâlnesc, relații eșuate, certuri în familie, femeile puternice par a ieși cu succes din orice situație neplăcută. Și-și păstrează calmul. Însă de ce se simt femeile puternice dezamăgite?

Oamenii care preferă să stea acasă sunt mai deștepți

Un studiu științific afirmă că persoanele care preferă să stea acasă sunt mai inteligente. Această analiză validează stilul de viață al persoanelor introvertite prin afirmarea faptului că persoanele care socializează cel mai puțin sunt mai fericite. De ce? Iată la ce concluzii au ajuns cercetătorii!

Cât de mult contează să dormi lângă persoana iubită

Cuplurile care dorm în același pat pot trăi mai mult și pot avea o stare generală de sănătate mai bună decât persoanele care dorm singure. Iată cât de mult contează să dormi lângă persoana iubită!

Trăsături ale unei femei pe care nu o poți uita

Există multe femei extraordinare, dar nu toate au partenerii sau prietenii pe care îi merită. Din păcate, unii oameni nu reușesc să observe calitățile bune ale femeii pe care nu o poți uita.

9 lucruri prin care îi arăţi că îl iubeşti, fără să fie nevoie de cuvinte

Poţi vorbi despre iubire, poţi scrie poezii şi cântece prin care să îţi exprimi dragostea. Dar, cel mai important este să faci ceea ce e corect!

Femeile își plac mai mult cei mai buni prieteni decât soțul

Indiferent cine ești sau de unde ești, probabil că ai o relație pe care o apreciezi mai mult decât altele în timpul vieții. Ar putea fi vorba despre un prieten din copilărie, un frate, un părinte sau un partener romantic cu care ai ales să îți construiești o viață. Dar, potrivit unui sondaj, se pare că femeile își plac mai mult cei mai buni prieteni decât soțul. Iată de ce!

De ce eşti atrasă de bărbaţii care nu te respectă? 7 adevăruri dure

Părinţii te-au învăţat să nu jigneşti oamenii, dar unii dintre ei merită din plin acest lucru!

Ce fac bărbații când se îndrăgostesc fără să își dea seama

Ai observat vreodată că bărbații fac anumite lucruri atunci când se îndrăgostesc, însă fără să își dea seama de cele mai multe ori? Iată câteva dintre acestea!

Ce probleme ai putea să întâmpini, în funcţie de numărul anilor de căsătorie

Numărul anilor de mariaj te poate ajuta să anticipezi ce fel de probleme de cuplu poţi avea şi, de asemenea, te poate învăţa cum să îţi salvezi căsnicia!

Când spui Te iubesc pentru prima dată. Povești adevărate, dar amuzante

Atunci când oamenii îi spun partenerului că îl iubesc pentru prima oară simt că este un moment vulnerabil. Nu vor ști niciodată cum va fi primită această declarație. Cu o mulțumire politicoasă? Cu o privire uluită? Sau cu o declarație asemănătoare? Partea bună este că, dacă ai avut un moment ciudat atunci când i-ai spus cuiva că îl iubești pentru prima oară, nu ești singurul.

Bărbații înalți și femeile scunde formează cele mai fericite cupluri

Bărbații înalți și femeile scunde formează cupluri cu adevărat adorabile, dar știai că cercetările arată că acestea sunt, de asemenea, cuplurile perfecte? Iată de ce!

Cele 5 semne care îți arată că ai prieteni falși

Lumea este formată din multe tipuri de oameni. Este foarte important să știi să diferențiezi aceste tipuri de persoane. Din păcate, multe persoane știu deja că mulți dintre acești oameni nu sunt la fel de autentici precum pretind.

Diferența dintre o relație matură și una imatură

Cuplurile mature se ridică, iar cele imature cad. Iubirea este fie un joc care trece, fie pentru totdeauna.

Când îți ignori femeia, nu faci altceva decât să o înveți cum să trăiască fără tine

Știi mitul conform căruia atunci când o persoană pare mai distantă și dezinteresată, ceilalți devin mai obsedați de aceasta? Mulți bărbați cred în continuare în mod greșit că atunci când îți ignori femeia, poți obține ceea ce vrei.

Ce face o femeie alfa în fiecare zi

Ai tot auzit de conceptul de bărbați alfa, dar știai că aceste trăsături alfa pot fi aplicate și în cazul femeilor? O femeie alfa este genul de persoană pe care o caută toată lumea.

Cum pot îmbunătăți certurile o căsnicie

Unii oameni cred că o căsnicie fericită nu presupune certuri absolut deloc. Adevărul este că fiecare cuplu are o parte echitabilă de certuri de-a lungul unei relații sau căsnicii.

Cum îți dai seama dacă ai de-a face cu o regină a dramelor

Am putea spune că există trei tipuri de oameni în lume: cei care iubesc drama, cei care urăsc drama și cei care sunt indiferenți față de dramă.

De ce este atât de importantă atingerea fizică

Simțul tactil este un simț pe care nu îl credem la fel de important, având impresia că doar fără văz și auz nu am putea trăi. Cu toate acestea, atingerea fizică reprezintă unul dintre cele mai importante simțuri.