Julia Louis-Dreyfus, transformare miraculoasă după lupta cu cancerul: Vedeta din „Seinfeld“, fotografiată la plajă

Actriţa în vârstă de 57 de ani se bucură din nou de viaţă după ce tratamentul împotriva cancerului de sân a dat rezultate bune. Ea se relaxează în Hawaii.

Julia Louis-Dreyfus arată foarte bine şi nici n-ai zice că a fost bolnavă de cancer de sân. Actriţa s-a refăcut după chimioterapia care a dat rezultate excelente şi este într-o formă remarcabilă, ceea ce se poate vedea şi din imaginile făcute de paparazzi în Hawaii, unde se bucură de câteva zile de vacanţă.

Îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, negru şi cu imprimeu floral roşu, vedeta din "Seinfeld" purta o pălărie de paie pe cap şi ochelari de soare şi era încălţată cu şlapi.

Ea ţinea pe umărul drept o geantă de plajă.

Bătălia de aproape un an cu cancerul nu pare să fi lăsat vreo urmă asupra actriţei care se pare că n-a uitat să meargă la sală, afişând un corp tonifiat pe plaja din insula Lanai, unde îşi petrece vacanţa cu soţul ei, Brad Hall, în vârstă de 60 de ani.

Actriţa şi soţul ei au ales să-şi petreacă vacanţa pe insula Lanai, mai mică şi mai puţin frecventată decât cea vecină, Maui. Cei doi băieţi ai cuplului, Charles, în vârstă de 21 de ani, şi Henry, în vârstă de 26 de ani, nu au fost văzuţi în Hawaii., notează Daily Mail.

În weekend, Julia a postat pe Instagram o imagine în care apare cu soţul ei, în apă, îmbrăcată în acelaşi costum de baie.
"A trebuit să tai puţin poza asta. Cu plăcere", a scris ea.

La finele lunii trecute, Julia Louis Dreyfus a marcat împlinirea a 31 de ani de căsnicie cu Brad Hall. Vedeta a publicat pe Instagram o fotografie veche, în care apărea alături de soţul ei, în costum de baie, la bordul unui iaht. "Se fac 31.000 de ani de când m-am măritat cu iubitul meu", a scris ea lângă această imagine.

Cei doi s-au cunoscut când erau studenţi la Universitatea Northwestern din Illinois şi s-au căsătorit pe 25 iunie 1987.
William Brad Hall a devenit un actor cunoscut, celebru mai ales pentru rolul de prezentator al emisiunii TV "Saturday Night Live", iar Julia Louis Dreyfus a devenit foarte populară interpretând-o pe Elaine în "Seinfeld". Cuplul trăieşte în Santa Barbara, California.

11 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod