Julia Louis-Dreyfus, transformare miraculoasă după lupta cu cancerul: Vedeta din „Seinfeld“, fotografiată la plajă

Julia Louis-Dreyfus a renăscut după lupta cu cancerul. Actriţa se relaxează acum în Hawaii, împreună cu soţul ei


După ce a fost diagnosticată cu cancer de sân, pe 28 septembrie, la doar o zi după ce a câştigat premiul Emmy pentru "Vicepreşedinta", Julia Louis-Dreyfus a anunţat ultima oară pe 14 februarie că se simte bine şi că tratamentul a dat rezultate. "Ura! Doctori buni, rezultate bune, mă simt fericită şi gata să rup tot după operaţie. Hei, cancerule: <<F*** you!>>", a scris ea.

Julia Louis-Dreyfus a anunţat că se va întoarce pe platourile "Veep" în luna august, pentru a începe filmările la al şaptelea şi ultimul sezon al sitcomului care va fi difuzat în 2019.

"<<Veep>> este în pauză. Vom începe filmările în august şi serialul va fi difuzat în 2019", a declarat Matt Walsh pentru Entertainment Weekly. "Ştim de circa o lună de zile. Am văzut-o pe Julia, a citit câteva texte, se simte bine, şi-a terminat ultima chimioterapie, este în recuperare. Perspectivele ei rămân excelente. Ea e foarte iubită; este o persoană extraordinară", a mai spus actorul.

În mai, partenerul ei din "Veep", Tony Hale, a confirmat pentru ET: "Se descurcă grozav.
E din ce în ce mai tare şi mai tare, probabil va începe să filmeze în august, la sfârşitul verii."


Julia a primit şi o substanţială mărire a onorariului pentru a-şi relua rolul de producător executiv şi pe cel de actriţă în a şaptea serie, ultima, de 10 episoade a serialului de comedie "Beltway", de la HBO.

Totodată, ea va fi prezentă pe 21 octombrie la Kennedy Center Concert Hall din Washington, D.C, unde i se va decerna Premiul Mark Twain pentru umor american.


Foto: Hepta

11 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod