De pe coperta Vogue a ajuns pe stradă. Modelul care lua un milion de dolari pe an duce o viață de homeless

Un fost model care a apărut pe coperta Vogue și care câștiga un milion de dolari pe an trăiește acum pe stradă, la Barcelona.

În anii '80 era o femeie superbă, plătită regește pentru frumusețea ei. A lucrat alături de nume mari din modelling, precum Linda Evangelista, a fost imaginea parfumului emblematic al casei Yves Saint Lauren, Opium, și a luat masa cu Jack Nicholson și Andy Warhol, în anii '80. Și totuși, steaua ei a apus, iar acum, la 57 de ani, Nastasia Urbano trăiște pe străzi.

La 20 de ani, fostul model spaniol apărea deja pe coperta revistei Vogue și s-a mutat la New York, unde a semnat cu agenția Ford Models.

S-a bucurat de un succes imens pe ambele coaste ale Atlanticului și a dus o viață la care mulți oameni pot doar să viseze, scrie Daily Mail.

"Am apărut în toate revistele, eram iubită de toți. Luam un milion de dolari pe an pentru doar 20 de zile lucrate și am dus-o așa cam doi sau trei ani. Luam masa cu Jack Nicholson, a doua zi cu Andy Warhol sau chiar cu Roman Polanski. Am fost la petreceri cu Melanie Griffith, Don Johnson, și Simon and Garfunkel. Trebuia să merg la nunta Madonnei cu Sean Penn, fiindcă David Keith era invitat și noi aveam o relație atunci, dar în acea zi eram mahmuri și nu ne-am putut trezi.
Aveam tot, trăiam ca o regină"
, a povestit ea.

Nastasia Urbano spune că viața ei s-a schimbat când l-a cunoscut pe bărbatul care i-a devenit soț și tatăl copiilor ei. Ea susține că a plătit singură toate cheltuielile și în cele din urmă soțul a părăsit-o, lăsând-o doar cu hainele de pe ea: "Singurul lucru bun din acea relație au fost copiii, restul a fost oribil. El a plătit tot cu banii mei. La doar două zile după ce l-am cunoscut, mi-a cerut să-i cumpăr un BMW, iar eu, ca proasta, am semnat cecul.
Eram îndrăgostită..."
.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod