45 de câini pur și simplu frumoși: Cum să nu-i iubești?

Cel mai bun prieten al omului este irezistibil în aceste imagini superbe, realizate de o tânără fotografată pasionată de câini.
Ria Putzker, o tânără în vârstă de 21 de ani din Austria, adoră să fotografieze câini în ipostase idilice, care îi face irezistibili. Chiar și persoanele care în general se tem de câini pot spune că aceste animale sunt atât de simpatice, încât ar lua unul acasă.

Ria lucrează de trei ani cu exemplare din diferite rase, iar stilul său le conferă o aură splendidă care îi face să arate ca-n filme. Cea mai bună sursă de inspirație sunt câinii ei, Phoebe, în vârstă de șapte ani, și Maki, un câine salvator de un an.


"Câinii mă fascinau în multe feluri încă din copilărie (...). Vreau să surprind personalitatea câinilor și să le ofer un zâmbet oamenilor care privesc imaginile! Cu ajutorul fotografiei, am întâlnit mulți câini frumoși și oameni drăguți, iar asta m-a ajutat să trec mai ușor peste momentele dificile", a explicat talentata fotografă pentru Bored Panda.

Iată câteva dintre imaginile pe care Ria Putzker le-a realizat în ultimii trei ani și le-a postat pe pagina sa de Facebook! Nu-i așa că sunt grozavi?
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod