Bun venit la bord! 14 imagini prețioase din anii în care zborul era un lux

Zborul era și în trecut un mod rapid și comod de a călători, dar puțini își permiteau să urce într-un avion. Aceste imagini ne arată cum se zbura în urmă cu 50 de ani și mai bine.
Avionul este cel mai rapid și mai confortabil mijloc de a călători, dar în trecut puțini își permiteau un zbor. Astăzi nu ne mai putem imagini călătoria pe distanțe mari fără acest mijloc de transport, ne dorim să ajungem departe, cât mai repede, cât mai sigur, comod și mai ieftin și e normal să fie așa - asta înseamnă progresul. În trecut nu era, însă, deloc atât simplu ca acum.

Decenii la rând de dezvoltare au schimbat major industria aviatică, așa că este firesc să ne întrebăm: au avut și generațiile trecute o asemenea șansă? Răspunsul, oricât ar părea de exagerat, este pozitiv: în urmă cu 50 de ani, zborul era costisitor, puțini își permiteau o asemenea experiență, iar la ora aceea avionul cumula, ca și acum, toate superlativele în materie de confort, siguranță și viteză.

Bright Side a publicat o serie de imagini inedite care ne arată cum se zbura în anii '30, '50 și '70 și veți constata că multe dintre serviciile de care beneficiem astăzi la bord existau și atunci.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod