S-a născut o stea, dar nimeni n-o știa: Cum arăta Lady Gaga la începutul anilor 2000

În 1999, Stefani Joanne Germanotta avea 13 ani și era o fată obișnuită. Nimeni nu bănuia că ea va deveni un superstar al muzicii, celebra Lady Gaga.

Interpretarea din "A Star Is Born" a transformat-o pe Lady Gaga dintr-o senzație a muzicii pop într-o vedetă de la Hollywood. Dar în 1999, când avea doar 13 ani, nimeni n-ar fi bănuit că Stefani Joanne Germanotta, cum o chema atunci, va deveni un superstar. Steaua ei a început să strălucească mai târziu.

Într-o serie de fotografii inedite, făcute pe vremea când era elevă la Convent of The Sacred Heart, școală cu specific religios din New York City, Lady Gaga arată diferit.

Era o fată obișnuită, cu un chip obișnuit și nimic nu părea că-i va schimba destinul. Timidă, retrasă, ștearsă, adolescenta de atunci era doar un copil care se bucura de prietenia colegelor.

Într-una dintre imaginile alb-negru, tânăra Stefani poartă o pălărie pe cap și cu mâinile pe mijloc, la repetițiile pentru un spectacol. Scena era aspirația ei, dar nimeni nu putea vedea atunci ceea ce va urma.

O altă fotografie o arată alături de colegele sale, toate îmbrăcate cu uniforma școlară, compusă din fustă, cămașă albă și cardigan cu nasturi, relatează cotidianul britanic Daily Mail care a publicat imaginile.

Stefani Joanne Germanotta și-a ales numele de artistă la începutul carierei, după ce a început să lucreze cu compozitorul Rob Fusari, în 2006.
Ideea i-a venit lui Rob când l-a auzit pe Fredy Mercury cântând "Radio Ga-Ga", așa că a denumit-o Lady Gaga.

Gaga a vorbit, în octombrie anul trecut, la gala Women in Hollywood Awards, organizată de revista Elle în Beverly Hills, despre abuzurile pe care le-a suportat în copilărie. Ea a explicat de ce e ales să se îmbrace într-un costum larg, în loc să poarte o rochie la un eveniment dedicat femeilor. "Acesta este un costum larg de bărbați creat pentru o femeie. Nu o rochie.
Și atunci am început să plâng. În acest costum mă simt eu însumi. În acest costum îmi simt adevărata persoană până în adâncul sufletului. Și mi-e clar ce vreau să vă spun astăzi"
, a precizat vedeta.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod