S-a născut o stea, dar nimeni n-o știa: Cum arăta Lady Gaga la începutul anilor 2000

Lady Gaga, pe vremea când era doar o adolescentă care visa să devină cântăreață


"Ca supraviețuitoare a abuzului sexual comis de cineva din industria divertismentului, ca femeie care nu e suficient de curajoasă încât să-i rostească numele, ca femeie care trăiește cu dureri cronice, ca femeie condiționată de la o vârstă fragedă să asculte de bărbații din jurul ei, am decis azi că vreau să-mi recapăt puterile. Astăzi eu port pantalonii"
, a spus Lady Gaga.

"După ce am fost abuzată când aveam 19 ani, m-am schimbat pentru totdeauna. O parte din mine s-a închis pentru totdeauna. N-am spus nimănui. Am evitat. Și mă simt vinovată chiar și astăzi, când stau în fața voastră.

M-am simțit vinovată pentru ce mi s-a întâmplat. Încă am zile în care mă simt de parcă ar fi fost vina mea. După ce am povestit ce mi s-a întâmplat unor oameni puternici din industrie, nimeni nu m-a ajutat. Nimeni nu mi-a dat un sfat și nu mi-a întins o mână de ajutor ca să simt că s-a făcut dreptate", a mărturisit cântăreața, cu lacrimi în ochi.

Vedeta a transmis apoi un apel la unitate și le-a îndemnat apoi pe femeile din public să lupte mai departe împotriva abuzurilor de tot felul: "Să ne facem auzite. Știu că suntem deja, dar trebuie să ne facem și mai vocale. Și nu doar ca femei, ci și ca oameni. Trebuie să vedem că există bărbați extraordinari în lume.Să îi rugăm să fie alături de noi, în numele justiției.
Trebuie să ne asigurăm că ne facem auzite, indiferent de povestea noastră. Trebuie să luptăm pentru egalitate, pentru dreptatea femeilor și bărbaților cu diverse identități sexuale. Pentru mine asta înseamnă să fii femeie la Hollywood – înseamnă să ai o scenă, să ai o șansă să schimbi lucrurile. Vreau să ascultăm și să credem în ceea ce au spus cei din jurul nostru, în special cei care au nevoie de asta. Oferă o mână de ajutor și fii forța care schimbă ceva"
, a spus ea.

Tot atunci, vedeta a confirmat în octombrie anul trecut că s-a logodit cu iubitul ei, Christian Carino (49 de ani).

Una din figurile reprezentative ale pop-ului secolului XXI, Lady Gaga s-a născut pe 28 martie 1986.
Şi-a început cariera muzicală în 2001 și a devenit celebră graţie unor piese precum "Bad Romance" şi "Poker Face", dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor - în special vestimentare. Lady Gaga este renumită pentru spectacolele ei adeseori controversate. Ea a câştigat de-a lungul anilor şase premii Grammy.

Lady Gaga a primit şi un Glob de Aur pentru rolul din serialul "American Horror Story", fiind nominalizată în 2016 la Oscaruri, la categoria "cea mai bună coloană sonoră", cu melodia "Til It Happens To You" din documentarul "The Hunting Ground". Ea este nominalizată și la Oscarurile din acest an, la categoriile "Cea mai bună actriță în rol principal" și "Cel mai bun cântec original", pentru piesa "Shallow" din aceeași producție.

Cântăreața americană care a susţinut un concert la Bucureşti în 2012 a fost recompensată cu şase premii Grammy.
a vorbit de mai multe ori în mod public despre lupta ei împotriva depresiei, tulburărilor de alimentație și afecțiunilor cronice de care a suferit de-a lungul carierei sale.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod