De pe coperta Vogue a ajuns pe stradă. Modelul care lua un milion de dolari pe an duce o viață de homeless

În anii '80, Nastasia era una dintre cele mai frumoase femei din lume și ducea o viață de lux. Acum a ajuns să trăiască pe străzi


Fostul model suferă acum de depresie. A fost evacuată din multe case deoarece nu a mai putut plăti chiria și acum trăiește sub cerul liber, în Barcelona. Uneori doarme pe la prieteni, alteori în spațiile pentru bancomate cu uși automate din sediile băncilor. "Vreau să trăiesc, nu doar să supraviețuiesc. Am obosit să supraviețuiesc și să cerșesc.

Oamenii din jurul meu m-au părăsit, toți au plecat și nu sunt surprinsă. Vreau să vadă copiii că sunt bine. Vreau să mă reclădesc ca persoană și să fiu OK, ca să fie mândri de mine", a spus Nastasia.

Nastasia și-a început cariera în modă la Barcelona și a lucrat cu branduri de top, precum Revlon și Yves Saint Laurent, apărând pe coperta revistei Vogue în 1981.

După ce au auzit despre situația ei, câțiva foști colegi au decis să facă tot ce le stă în putință pentru a o ajuta să-și revină.
"Am fost șocată. Nimeni nu se aștepta la asta. Eram la nivelul unor prințese, dar ea era o zeiță", a spus fostul model Ruth Schuler, care a lucrat cu Nastasia. "Îmi amintesc că era o persoană introvertită, foarte frumooasă și foarte generoasă cu ceilalți. Cunoșteam multă lume. Primul lucru pe care o să-l fac e să vorbesc cu ea, să văd cum e și ce îi trebuie", a promis Ruth.

Un alt fost model, Hernando Herrera, vrea să o ajute pe Nastasia: "Are multe lucruri de oferit lumii modei.
Poate face multe lucruri, nu doar să fie model, ci să țină conferințe, discursuri și alte activități. Sunt pregătită să o învăț și să vorbesc cu fotografii și cu agențiile pentru ca ea să lucreze din nou."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod