Céline Dion, criticată pentru că a ajuns piele și os: „Dacă nu vă place, lăsați-mă în pace!“

Vedeta în vârstă de 50 de ani le-a răspuns celor care o critică pentru că a slăbit foarte mult și a vorbit despre noul bărbat din viața ei.

Silueta tot mai "contondentă" a cântăreței canadiene a atras îngrijorarea fanilor, iar câteva persoane i-au criticat aspectul fizic pe rețelele de socializare, scriind că a ajuns "slabă-moartă" și că nu înțeleg care este miza acestei transformări.

Întrebată ce părere are despre aceste comentarii, Céline Dion a răspuns tăios: "Dacă mie îmi place, nu vreau să vorbesc despre asta. Nu mă sâcâiți. Nu mă mai pozați. Dacă vă place, voi fi aici. Dacă nu, lăsați-mă în pace", a declarat ea pentru The Sun.

Artista a vorbit și despre zvonurile că ar avea o relație cu mai tânărul dansator spaniol Pepe Muñoz, în vârstă de 34 de ani, cu care a fost văzută la Paris, în mai multe zile, ținându-se de mână.

Cei doi au avut mai multe apariții împreună în capitala Franței, unde au urmărit mai multe show-uri la Săptămâna Modei Haute Couture, și au fost fotografiați în ipostaze destul de apropiate pentru doi prieteni.

Ei au negat anterior că ar avea o relație, punându-și apropierea pe seama prieteniei, iar Céline a spus că Pepe o antrenează și o ajută să se mențină în formă. "Da, există un alt bărbat în viața mea, dar nu omul din viața mea. Am început ca prieteni, a evoluat...
dar hai să nu amestecăm totul. Suntem cei mai buni prieteni. Normal că ne îmbrățișăm, ne ținem de mână și ieșim împreună, iar oamenii văd asta. El îmi dă mâna ca să mă sprijin"
, a explicat vedeta, adăugând că nu se enervează când oamenii își imaginează că ei s-au mutat împreună, pentru că Pepe este "arătos" și "cel mai bun prieten" al ei.

Céline a vorbit și despre fostul său soț, René Angélil: "Am avut clipe minunate în toată viața mea, m-am căsătorit cu cel mai bun bărbat din lume și știu că se odihnește în pace, văd asta în ochii copiilor mei."

Cântăreața a făcut, apoi, o mărturisire care va alimenta, cu siguranță, zvonurile despre relația sa cu Pepe Muñoz: "Cred că sunt în cel mai bun moment din viața mea acum.
Vreau să mă bucur de fiecare moment. E ca și cum aș avea un al doilea suflu, un nou vânt sub aripi, am o perioadă bună"
, a spus ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod