Astrologie: 5 motive pentru care azi nu vine sfârşitul lumii

Află adevărul despre ziua de 21 decembrie. Descoperă ce anume înseamnă această zi şi care sunt principalele aspecte astrologice.

Congresul Webit 2012 şi-a anunţat programul

Inovatori din lumea digitală şi cea a comunicaţiilor, investitori, antreprenori, reprezentanţi ai guvernelor şi directori executivi se vor întâlni la Congresul Webit, în perioada 10-11 octombrie 2012, la Istanbul, pentru a discuta agenda afacerilor din mediul digital de pe pieţele emergente din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa.

Interviu Fatboy Slim – prima petrecere din cinema!

Sfârşitul verii aduce prima petrecere din cinema la Grand Cinema Digiplex cu legendarul Fatboy Slim live in Brighton. Big Beach Boutique 2012, cel mai important concert susţinut de Fatboy Slim anul acesta va putea fi ascultat şi simţit în cinematograful din Băneasa Shopping City.

Eurovision 2012: 7 piese ciudate care n-aveau ce căuta în concurs

Orice concurs are învingătorii şi perdanţii săi, dar unii reuşesc "performanţa" de a pierde înainte de start. Actuala ediţie a Eurovisionului confirmă multe din aşteptările specialiştilor şi publicului, dar a furnizat şi câteva exemple negative în materie de calitate muzicală. Ca de obicei, Suedia, Germania, Norvegia, Danemarca, Olanda, Grecia, ţări cu mare tradiţie muzicală şi cu experienţă în concurs, sunt la înălţime, urmate de câteva surprize plăcute, precum...

Nebunia de 1 Mai din România: Cele mai tari 10 petreceri de la mare

Minivacanţa de 1 Mai este un bun prilej de distracţie, întâlniri cu prietenii şi chefuri până în zori. Dacă încă nu ştii ce vei face în aceste patru zile libere, noi îţi prezentăm toate petrecerile de la malul mării, dar şi evenimentele de la munte.

10 superstiţii şi tradiţii de Revelion, ca să-ţi meargă bine tot anul

Anul Nou este privit ca un început, un nou drum, o nouă etapă în viaţa noastră şi a întregii lumi. De aceea, majoritatea tradiţiilor şi superstiţiilor care sunt legate de noaptea de Revelion şi prima zi din ianuarie se referă la a începe cu dreptul.

Atenţie, duminică, România trece la ora de iarnă!

România va trece, în noaptea de 29/30 octombrie, la ora de iarnă, astfel că ora 4:00 va deveni ora 3:00. Duminică, ceasurile vor fi date înapoi cu o oră, devenind cea mai lungă zi din an, cu 25 de ore. Află cum te afectează acest lucru!

5 momente în care ne-am făcut de râs în toată lumea

De multe ori când se aude în toată lumea ceva despre ţara noastră, suntem pregătiţi pentru ce e mai rău. Facem ce facem şi reuşim să stârnim indignarea, furia şi în cel mai bun caz amuzamentul străinilor. Iată cinci episoade când am reuşit să ne facem de râs în toată lumea:

România: 5 profeţii mincinoase

Pentru sâmbătă, 21 mai, era programat sfârşitul lumii. Cel puţin aşa a încercat să ne convingă pastorul american Harold Camping, prin afişe în care ne anunţa să ne pregătim pentru Ziua Judecăţii.

Sărutul: Comparaţie între William şi Kate, Charles şi Diana

Primul sărut public după căsătorie al lui Kate şi William de la balconul Palatului Buckingam este semnul unui viitor fericit împreună, spre deosebire de cel al lui Charles şi al Dianei, care ispira tristeţe, stângăcie. Cel puţin aşa îl interpretează psihologii şi experţii în limbajul trupului.

Will şi Kate: 10 suveniruri stupide

În această perioadă, multe companii s-au întrecut în realizarea de suveniruri inspirate de Nunta Regală dintre Kate şi Prinţul William. Unele dintre aceste suveniruri au reuşit chiar să dea în penibil, fiind stupide, fără pic de noimă. Iată 10 dintre ele.

Will şi Kate: 5 detalii revoluţionare ale nunţii regale

Nunta Prinţului Willam şi a lui Kate va fi una ieşită din tiparele Casei Regale. Nu va avea reguli prăfuite, nu va fi una "scorţoasă" ca cea din 1981 a Prinţului Charles şi a Dianei. Se pare că Regina Elisabeta a II-a este capabilă să accepte destule compromisuri în cazul nunţii nepotului său, sperând astfel să lase în umbră trecutul nu foarte strălucitor al căsătoriilor familiei regale.

Kate şi Lady Di: 5 deosebiri şi 5 asemănări

După anunţul făcut de Prinţul William, acela de a face publică logodna cu frumoasa Kate Midleton, toată lumea se întreaba deja dacă şi această poveste de dragoste se va termina la fel de prost.

Kate şi William: Povestea de dragoste

Încă din timpul liceului Kate era îndrăgostită până peste cap de William, deşi nu îl văzuse niciodată în realitate. Avea pe peretele dormitorului un poster cu William, motiv pentru care a fost poreclită de colegi Princess-in-Waiting (Prinţesa în aşteptare).

Kate şi William, nunta regală: 7 secrete despre rochia de mireasă

Kate Middleton şi Prinţul William se vor căsători pe data de 29 aprilie 2011 la ora 11.00 locală (13.00 ora României) la catedrala Westminster Abbey. După ceremonie, la ora 1.25pm (3.25 pm), tinerii căsătoriţi vor apărea la balconul palatului Buckingham, aceasta fiind şi prima lor apariţie ca soţ şi soţie.