LadyFIT ofera reduceri pentru studente!

Daca vrei sa scapi de stresul facultatii, dar si de kilogramele in plus, sunteti invitate la orele de dimineata de la LadyFIT. Vino la LadyFIT cu carnetul de student vizat si beneficiezi de reduceri la abonamentele de dimineata: Abonament full pentru o luna de zile la doar 150 Ron si 8 sedinte la doar 100 lei.
La orele de dimineata antrenoarele Marcela, Paul, Dalanda, Anca, Larisa,  te asteapta la cele mai diverse tipuri de antrenamente, atat pentru incepatoare cat si pentru avansate: Reshape Tone; Body Workout; Ultimate Pilates Tone; UpperCut; BiteME; WonderWoman; Ultimate Pilates; Body Worship; Frame; Better Arms & Abs; Chisel; Reshape;  Rebound; Ultimate Pilates Balance; STEP; Total Body Workout; Essential Fitness; Gentle Fitness; Ballerina Body.

Fiecare clienta a salii va beneficia de toata atentia necesara din partea antrenoarelor din echipa LadyFIT, atat pentru executarea corecta a exercitiilor, cat si pentru realizarea unui plan de antrenament eficient in obtinerea rezulatelor dorite.

Clientele care vin pentru prima data la sala si iti achizitioneaza un abonament pentru orele de dimineata, si care doresc sa afle mai multe despre o dieta echilibrata si un regim de viata sanatos, au acces gratuit la programul LadyFIT de consultanta in nutritie.
Prima sedinta de consiliere in nutritie este gratuita si dureaza 30 de minute. Cori Gramescu este cea care iti va oferi sfaturile necesare pentru o dieta personalizata.

Tot in cadrul LadyFIT, clientele pot opta si pentru masaj corporal, sedinte de criolipoliza, radiofrecventa multipolara, masaj fitness, impachetari corporale, peeling. In combinatie cu o dieta adecvata si sport aceste tratamente corporale pot avea un efect miraculos. Sfaturile specialistilor LadyFIT  vin in atentia clientelor care isi doresc sa beneficieze de cele mai bune rezultate.

Pentru mai multe detalii legate de serviciile si ofertele puse la dispozitie de LadyFIT, acceseaza: http://ladyfit.ro/index.php.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod