LadyFIT ofera reduceri pentru tinerele mamici!

Pentru tinerele mamici care doresc sa isi recapete silueta de dinainte de nastere, avem o super promotie! La orice tip de abonament de dimineata, mamicile primesc GRATUIT o consultatie de nutritie, in valoare de 200 lei, cu Cori Gramescu.
“Ultimate Pilates Level 1 este un tip de antrenament creat special pentru clientele incepatoare sau cele care se recupereaza dupa nastere. Este un program bland si eficient, bazat pe miscari naturale ale corpului. Exercitiile izoleaza fiecare grupa de muschi in parte, ceea ce face ca acest program sa fie foarte sigur si sa ofere rezultate in doar cateva saptamani. Intareste musculatura stabilizatoare a corpului, ceea ce contribuie la modelarea unui aspect suplu si tonifiat, dar nu prezinta riscuri pentru sanatate, deoarece este bazat doar pe miscari foarte sigure si accesibile, ce vizeaza abdomenul, picioarele, fesele si spatele, asa ca e foarte potrivit pentru proaspetele mamici” – Cori Gramescu, owner LadyFIT.

Mamicile care nu mai alapteaza pot opta pentru antrenamente tip Cardiolates si Wonder Woman. Programele de tonifiere tip Reshape, New Beginings, Ultimate Pilates  si BodyArt sunt ideale activarea metabolismului, fiind potrivite si pentru tinerele mamici care inca alapteaza.

Fiecare clienta a salii va beneficia de toata atentia necesara din partea antrenoarelor din echipa LadyFIT, atat pentru executarea corecta a exercitiilor, cat si pentru realizarea unui plan de antrenament eficient in obtinerea rezulatelor dorite.

Tot in cadrul LadyFIT, tinerele mamici pot opta si pentru masaj corporal, sedinte de criolipoliza, radiofrecventa multipolara, masaj fitness, impachetari corporale, peeling. In combinatie cu o dieta adecvata si sport aceste tratamente corporale pot avea un efect miraculos. Sfaturile specialistilor LadyFIT vin in atentia clientelor care isi doresc sa beneficieze de cele mai bune rezultate si schema de terapii se stabileste individual, in urma unei sedinte private de consultanta.  

Pentru mai multe detalii legate de serviciile si ofertele puse la dispozitie de LadyFIT, acceseaza: http://ladyfit.ro/index.php.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod