Elful KRULLIG își activează super-puterile pentru educația copiilor

Salut! Eu sunt KRULLIG și înainte de a-ți povesti mai multe despre mine, aș vrea să te gândești câte s-ar putea realiza dacă oamenii ar avea deplină încredere în forțele lor.
Cât timp te gândești, am să-ți povestesc despre familia elfilor, din care fac parte și despre super-puterile mele. Dincolo de culoarea verde și de urechile mari, cu ajutorul cărora aud toate dorințele copiilor, mai am un dar - acela de a transforma fiecare literă învățată de un copil în încredere în sine.
 
Și nu mă opresc aici! Pot să te fac și pe tine un super-erou! Cum? Povestește lumii întregi despre campania Jucăriilor de Pluș: pentru fiecare jucărie de pluș sau carte de povești cumpărate din magazinul IKEA în perioada 3 noiembrie 2013 – 4 ianuarie 2014, IKEA Foundation donează un euro pentru educația copiilor.
 
Fii aliatul meu și împreună putem să le oferim copiilor mai multă încredere în sine, pentru un viitor mai bun.


Suntem alături de copiii din întreaga lume încă din 2003, de când a început Campania Jucăriilor de Pluș și ne mândim că fundația caritabilă IKEA Foundation a donat 57 milioane de Euro către UNICEF și Salvați Copiii ajutând peste 10 milioane de copii din 45 de țări să aibă acces la educație și, prin asta, să aibă șansa unui bun început în viață.
 
În România susținem proiectul dezvoltat de Salvați Copiii: Şanse egale pentru toţi copiii, într-o societate fără discriminare, ce beneficiză de o sponsorizare de 1,5 milioane de Euro din partea IKEA Foundation.
Acest proiect are ca scop combaterea discriminării împotriva a două dintre cele mai vulnerabile grupuri de copii din România: copiii de etnie Romă și copiii ce prezintă risc pentru a dezvolta o problemă de sănătate mintală.
 
În perioada iunie-decembrie 2012, IKEA Foundation și Salvați Copiii România au ajutat peste 1.400 de copii din familii defavorizate să aibă acces la consiliere.
200 de copii Romi au participat la grădinițe estivale și activități pregătitoare pentru primul an de școală și 895 de părinți au învățat despre importanța educației în cadrul unor ateliere parentale. Și nu vrem să ne oprim aici. Fiecare super-erou de pluș duce planurile noastre mai departe, iar visele copiilor mai aproape de a se îndeplini.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod