AFI Palace Cotroceni va găzdui piesa de teatru pentru copii ,,Călătorie în lumea artelor"

AFI Palace Cotroceni, în parteneriat cu Creartes Land, va găzdui duminică, 3 noiembrie 2013, începând cu orele 18:00, piesa de teatru pentru copii “Călătorie în lumea artelor”.

Piesa scrisă și regizată de Roxana Mihaela Zavodnik, directorul Creartes Land, vine în completarea proiectului artistico-plastic „Caravana Toamnei”, dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 6-14 ani.

“Apreciem efortul, creativitatea și implicarea copiilor, de aceea ne dorim foarte mult să susținem orice demers de acest gen. Copiii ne reprezintă și prin ochii lor vedem viitorul”, declară Aura Dinu, Director de Marketing, AFI Malls Division.

În proiectul ”Caravana Toamnei” au fost implicați elevii de la Liceul Bilingv Miguel de Cervantes,  Școala de Muzică și Arte Plastice Iosif  Sava, Colegiul de Muzică George Enescu și  Creartes Land, sub îndrumarea profesoarei de arte Ana Traci.

Tema centrală a proiectului “Caravana toamnei” a fost crearea unui peisaj de toamnă realizat pe panouri de dimensiuni mari, folosind tehnica colajului din hărtie și materiale textile.

Lucrarea artistică poate fi văzută în cadrul piesei de teatru “Călătorie în lumea artelor”, ce se va desfășura lângă patinoarul din AFI Palace Cotroceni.



Părinții și copiii sunt invitați duminică în AFI Palace Cotroceni să ia parte la spectacol și să se bucure de momentele artistice oferite de Creartes Land.

În plus, la finalul piesei, copiii pot participa la o tombolă surpriză care pune în joc premii oferite de către Creartes Land și Music&More.


Amplasat la intersecţia dintre Bd. Vasile Milea şi Bd. Timişoara, AFI Palace Cotroceni oferă non-stop un mix de brand-uri şi activităţi de petrecere a timpului liber, adaptate dorinţelor fiecărui consumator: 350 de magazine, aproximativ 3.000 de locuri de parcare, un hypermarket real- deschis 24/7, 20 de săli de cinema, primul IMAX din România, două cazinouri, cel mai mare patinoar aflat în interior (aproximativ 1.000 mp) - deschis tot timpul anului; două terenuri de joacă pentru copii; prima arenă de laser tag din ţară; primul Roller Coaster dintr-un centru comercial din Europa de Est, bowling şi biliard; un spaţiu dedicat târgurilor tematice; un trenuleţ electric, o pistă de karting.


Un alt aspect de interes al AFI Palace Cotroceni îl reprezintă programul său de funcţionare non-stop. Hipermarketul real-, este deschis 24 de ore pe zi, magazinele retailerilor până la miezul nopţii în zilele vineri, sâmbătă şi duminică, iar zona de fast food, restaurante şi atracţii până târziu în noapte.
Vizitatorii pot ajunge la AFI Palace Cotroceni cu toate mijloacele de transport public: cu metroul, autobuzul sau tramvaiul. Staţia de metrou cea mai apropiată de mall este Politehnica, iar autobuzele şi tramvaiele care au staţie în faţa mall-ului sunt: 137, 93, 71, respectiv liniile de tramvai 8, 25, 47.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod