SESIUNE DE DEGUSTARE CU CONSTANTINOS RAPTIS, MAESTRUL METAXA®

Constantinos Raptis, METAXA Master de peste 27 de ani, a fost invitatul special al unei sesiuni de degustare, care a avut loc joi, 31 octombrie a.c., în LOFT Lounge. Acesta ne-a ajutat să descoperim gustul unic al METAXA 12 Stele, al cărui reţetă a rămas un secret bine păzit până în prezent.
Master-ul METAXA® este un maestru al proceselor de învechire, selecție și amestec care definesc fineţea şi calitatea pentru care METAXA® este renumit în jurul lumii. Talentul său este inconfundabil în lumea băuturilor spirtoase; el este cel care selecteaza cu atenție vinurile Muscat, distilatele din vin și extractele de plantele aromate şi garantează că fiecare sticlă exprimă gustul specific şi caracterul autentic METAXA®.
 
Încă de la înființarea Casei METAXA® în 1888, semnătura METAXA® definește rafinamentul prin influența unui singur Maestru titular.
Astăzi, Constantinos Raptis este al cincilea METAXA Master de la inaugurarea casei, fiind omul care certifică continuitatea caracterului unic METAXA®.
 
Invitatul special al serii, Constantinos Raptis, a fost alături de iubitorii de bauturi fine, carora cu pasiune le-a povestit despre creatiile sale si despre valorile Casei Metaxa.  Oaspetii au avut ocazia să savureze METAXA® 12 Stele, sortiment ce dezvăluie talentul unic al lui Constantinos Raptis şi devotamentul acestuia pentru calitate şi rafinament absolut.
 
METAXA®12 Stele este un amestec de vinuri fine distilate şi maturate în butoaie de stejar timp de 12 ani si vinuri Muscat selectate exclusiv din zonele semi-muntoase, terasate ale insulei Samos din marea Egee.
Combinația de arome a acestei băuturi vii şi concentrate, eliberează cu generozitate arome de flori uscate şi ierburi, întreţesute cu note apetisante de ciocolată, caramel şi note fine de coajă de portocală.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod