Corint Educational aduce cartea educaţională în şcolile din oraşul dumneavoastră

Pentru că suntem în plină desfăşurare a procesului de învăţământ, iar şcoala îşi urmează cursul ei firesc, editura Corint Educational aduce cartea educaţională în şcolile din oraşul dumneavoastră. Timp de o săptămână in intervalul 29 octombrie - 4 noiembrie, Caravana cărţii şcolare Corint va poposi in Scoala Gimnaziala Regele Mihai I din sectorul 6 al capitalei.

Avem multe lucruri interesante pe care le vom împărtăşi elevilor şi cadrelor didactice, unul dintre ele fiind proiectul educational interdisciplinar Pasaport pentru cultura, un proiect national de anvergura in care promovam educatia si lectura in randul elevilor. Foarte multe scoli din Bucuresti si din tara s-au inscris in acest program educational.

Venim cu o ofertă impresionantă de carte şcolară, pentru ca toţi elevii, de la mic la mare, să beneficieze din plin de educaţia atât de necesară unei corecte dezvoltări personale. Ca este vorba de preşcolari, elevi din ciclul primar sau gimnazial, oferta educaţională a Grupului Editorial Corint va fi cu siguranţă pe măsura aşteptărilor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod