100 de zile pana la debutul Jocurilor Olimpice de Iarna de la Sochi: a inceput numaratoarea inversa!

Cea de-a doua editie a campaniei “Multumesc, Mama”, lansata cu 100 de zile inainte de inceperea Jocurilor Olimpice de Iarna de la Sochi 2014, omagiaza mamele de sportivi din intreaga lume. Campania P&G Sochi 2014 va prinde viata la nivel global prin unele dintre marcile binecunoscute ale P&G si campaniile acestora, ca de exemplu, campania Pantene® cu Elena Ilinykh (patinatoare din Rusia) sau de parteneriatul dintre Alexander Ovechkin (hocheist din Rusia) si Gillette®.

Procter & Gamble, partener global al Comitetului Olimpic International, continua campania “Multumesc, Mama” printr-o serie de filme in care apar Lindsey Vonn (Statele Unite), sprijinita de Olay®, Felix Neureuther (Germania) si Sven Kramer (Netherlands), Gillette®, precum si Elena Ilinykh (Rusia) -  Pantene®. Campania este sustinuta la nivel global de peste 15 marci ale companiei P&G, ca de exemplu Pampers® si head&shoulders® .

Printre sportivii sprijiniti de P&G se numara si Maria Marinela Mazilu, cea mai tanara participanta in proba de skeleton la Jocurile Olimpice de la Vancouver, dar si prima din Romania calificata la aceasta disciplina.

Olimpiada de la Sochi va fi cea de-a doua din cariera Marinelei, care va zbura spre glorie cu viteze intre 120 si 140 km/h.

Aici puteti urmari filmul Marinelei Mazilu: http://www.youtube.com/watch?v=p1UoJqvAkIk (Preview)

“Marcile P&G privesc acest parteneriat drept unul foarte special,” a declarat Marc Pritchard, P&G Global Brand Building Officer. “Produsele noastre nu se regasesc doar la linia de sosire; ele se regasesc zi de zi in calatoria pe care sportivii o fac pentru a ajunge la Jocurile Olimpice, o calatorie inceputa inca din copilarie, alaturi de mamele lor.
De aceea, de fiecare data cand o marca P&G sprijina un atlet, noi suntem alaturi de mamele acestora, cele care i-au ajutat sa ajunga atat de departe.”

Lindsey Vonn, medaliata olimpica a Statelor Unite a spus: “Sunt atat de incantata sa fac parte din programul P&G “Multumesc, Mama” si sa fiu in compania unora dintre cei mai mari sportivi din lume, sustinuti de unele dintre cele mai bune marci din lume. In timpul pregatirilor si in timpul competitiilor noastre ne luptam si cu propriul nostru corp.

Ca schioare, pielea mea este afectata de conditiile extreme ale vremii, de aceea am incredere ca Olay ma va ajuta sa am o piele cat mai sanatoasa.”

“De la Pampers, la Blend a Med si Ariel, marcile noastre exista pentru a sustine mamele si familiile in general,” a spus Pritchard. “Cand ne uitam la determinarea, pasiunea si munca pe care le depune un atlet pentru a ajunge la Jocurile Olimpice, vedem si mama care l-a ajutat sa invete toate aceste lucruri. De aceea marcile noastre sprijina mamele sportivilor.“

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod