Casa în container: Cât costă această locuinţă - FOTO

container
Căsuţa din container e de vânzare pe internet


Livingul are fereastră, o canapea pentru două persoane şi o măsuţă pe care se află televizorul. Lampa integrată în tavan iluminează tot interiorul.

Dormitorul nu e imens, dar este suficient pentru două persoane. Oglinzile din interior şi luminile sunt astfel amplasate încât să creeze ideea de spaţiu. În locul unei mese, în dormitor se găsesc rafturi pe pereţi pe care pot fi puse diverse lucruri, precum telecomanda, cărţi, telefonul şi altele.

Deasupra patului este montat aparatul de aer condiţionat.

În fine, o uşă pliantă ascunde o mică baie cu vas de toaletă, duş, chiuvetă şi un uscător de păr.

Acest container amenajat este ideal pentru o căsuţă de vacanţă dar poate fi şi locuit zi de zi. Şi e de vânzare pe eBay, la preţul de start de 50.000 de dolari cu tot ce are înăuntru. Cum ţi se pare?

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Septembrie 2017
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dragos Ion pe 13 Apr 2017, 19:51
    pret container

    N-ar trebui sa fie mai mult de 5000 $.Dar la noi în România vin țiganii în lipsa ta îl taie la flacără si-l duce la fier vechi. Deci nu poti să ai un container locuință din cauza țiganilor care distrug și fură.

    0
    0

  • ca$$a loco pe 12 Apr 2017, 19:02
    scump

    cu 50000 $ chiar iti faci o casa...

    2
    0

  • iulian pe 12 Apr 2017, 12:20
    container

    Daca impresia initiala este ca o locuinta de acest gen inseamna o cusca de tabla, la final, vei constata ca este exact asta.Nu discut senzatia de carcera pe care o ai dar ai sta si intr o cusca Faraday perfecta.Doar un tampit ar pune botul sa locuiasca in asa ceva.Parerea mea!

    2
    1

  • Leonte calin pe 12 Apr 2017, 11:24
    scumpa... in alta patre era mai ieftna:)

    Articol de 2 bani ...ca de altfel toate articolele de pe yahoo Romania !!! Sunt curios cine sunt cei care preiau articole din astea fara nici un sens sau urma de jurnalism.

    3
    1

  • CDG pe 12 Apr 2017, 11:19
    Scump!

    Nu ar trebui sa depaseasca $15,000.

    3
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod