A speriat lumea: În ce situaţii şi-a pozat un tată fetiţa - FOTO

Un tată a provocat o întreagă tevatură pe internet, după ce a postat imagini cu fiica sa în tot felul de situaţii riscante. Lumea l-a acuzat că vrea să fie în centrul atenţiei punându-şi copilul în pericol, dar nimeni nu şi-a dat seama care e adevărul din spatele imaginilor.
Un tată s-a distrat bine după ce a postat pe reţeaua de socializare Reddit mai multe fotografii în care fetiţa sa, care pare să aibă în jur de 2-3 ani. Problema e că în toate ipostazele ea pare la un pas să păţească ceva rău - fie stă la volanul maşinii aflate în mers, fie e cocoţată pe o scară, într-un echilibru precar.

Fotografiile au atras un val de critici pe internet, iar autorul lor, care le-a publicat sub username-ul Steec, a dezvăluit că de fapt sunt nişte imagini trucate, editate în Photoshop.
Atât de bine le-a aranjat, încât oamenii au fost convinşi că ceea ce văd este real.

"Mi-am fotografiat copilul în situaţii periculoase, la limită. Nimic incredibil, dar a fost suficient să-i fac pe oameni să creadă că... <<stai puţin, chiar a făcut-o...?>>", a scris Steec.

Imaginile sunt foarte bine trucate şi te vor face să crezi că pericolul este real, astfel încât să le priveşti de două ori.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod