Coincidenţe inexplicabile: 40 de imagini bizare care te fac să te simţi ca în Matrix

Uneori se întâmplă lucruri banale dar incredibile, care îţi pun mintea la încercare şi te fac să te îndoieşti că ceea ce vezi este real.
Mai ţii minte scena din "Matrix" în care anumite clişee, întâmplări care se repetau în mod inexplicabil, erau rezultatul unor erori de sistem, semn că lumea înconjurătoare nu era reală?

Ei bine, probabil că fiecare dintre noi a trecut, la un moment dat în viaţă, prin ceva asemănător. De exemplu, ţi s-a întâmplat vreodată să vezi pe cineva şi să te simţi că ai privi într-o oglindă? Dacă te-ai uita la nişte gemeni sau tripleţi ar fi uşor de înţeles, dar ce te faci dacă observi nişte coincidenţe stranii în care sunt implicaţi nişte străini, oameni care nu se cunosc între ei dar care au ceva incredibil în comun? Ai avea o ciudată senzaţie ca în copilărie, ca şi cum ai asculta o poveste pe un disc zgâriat, care repetă iar şi iar aceeaşi secvenţă.

Bored Panda prezintă o serie de imagini care surprind coincidenţe inexplicabile.
Privindu-le nu poţi să nu te întrebi cum este posibil aşa ceva.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Noiembrie 2017
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • mag pe 16 Iun 2017, 00:13
  twin bro, fake and reality :))))

  ralities and fakes....is more about twins...:)

  1
  0

 • Ovi pe 15 Iun 2017, 13:39
  Fake-uri

  Nu sunt coincidente, ci fake-uri cat casa. Majoritatea sunt facaturi. nu cred ca sunt reale mai mult de 5-10 poze.

  3
  0

 • gore pe 15 Iun 2017, 10:10
  foto

  Nu sunt coincidente. Este doar arta fotografica.

  3
  0

 • WaLL pe 15 Iun 2017, 09:48
  Viata...este reala sau nu ?

  Si cine nu zice ca lumea asta...realitatea asta...viata asta...??? ...Totul nu este decat un joc de calculator...si pixelii...biti...programului...jocului sunt defapt niveluri atomice sau subatomice...si suntem niste personaje intr-un mega joc... Al cui oare ???

  2
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod