video

Cum vrea societatea să fie viaţa ta: „Alike“, animaţia care îţi deschide mintea - VIDEO

Un film de animaţie realizat în stilul Pixar arată cum distruge societatea modernă creativitatea şi îi încurajează oamenii să privească diferit viaţa.

Trebuie să mergem la şcoală, să învăţăm din greu şi să-i învăţăm pe copiii noştri că trebuie să facă la fel - asta ne transmite din generaţie în generaţie societatea. E un ciclu fără sfârşit, care nu încurajează deloc creativitatea, iar acest film de animaţie îşi propune să-i ajute pe oameni să gândească altfel, să fie diferiţi şi să renunţe la stereotipurile sociale care ajung să îi împovăreze.

În filmuleţul lor de 7 minute, intitulat "Alike", Daniel Martínez Lara şi Rafa Cano Méndez, doi artişti spanioli, specialişti în animaţie, ne oferă o lecţie despre cum arată viaţa când e lipsită de creativitate şi este copleşită de rutina de zi cu zi.

Este o lecţie despre cum să fii părinte şi despre cât de important este să-i laşi pe copii să-şi găsească singuri drumul în viaţă, nu să le impui ce să facă.

Animaţia, foarte apreciată de critici, a fost realizată în întregime cu ajutorul Blender, un program grafic 3D open source, şi este dedicată "familiilor noastre, pentru că ne ajută să nu ne pierdem culoarea", relatează Bored Panda. Merită să o vezi, pentru că vei privi altfel viaţa!

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Aprilie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod