pisica

Ia-mă acasă! Ce a făcut un motan maidanez ca să fie adoptat - VIDEO

De multe ori se spune că pisicile sunt nepăsătoare şi egoiste. Dar modul în care a acţionat un motan pentru a transmite că trebuie să fie adoptat îţi va schimba această părere.

În Ankara, străzile sunt pline de pisici şi puţine dintre acestea au şansa de a fi luate acasă de cineva. Din fericire, turcii sunt mari iubitori de pisici şi le oferă apă şi mâncare din belşug, aşa că nici viaţa pe stradă nu este atât de grea ca în alte ţări.

Însă Leo, eroul acestei poveşti adevărate, îşi dorea cu disperare o casă, unde să se simtă iubit şi în siguranţă. Altfel nu se poate explica modul în care a acţionat pentru a-şi atinge scopul. Într-o zi, disperat să-şi găsească un stăpân, şi-a luat soarta în...

propriile lăbuţe şi dus a fost!

motan

Bercu, un salvator de animale din Ankara, îl hrănea în fieacare zi pe Leo şi pe celelalte pisici din zona lui, până în ziua în care motanul a decis că vrea mai mult şi a sărit în maşina omului. N-a mai vrut în ruptul capului să se dea jos, ba chiar s-a tolănit pe banchetă şi s-a culcat liniştit.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod