Aventură fără frână: Ce faci când calul nu se mai opreşte - VIDEO

Un bărbat care a vrut să călărească un exemplar de curse retras din competiţii şi-a dat seama prea târziu că orgoliul cabalin este de neoprit.

Nick Bull a postat pe YouTube o înregistrare video care a devenit virală, în care le arată internauţilor ce se poate întâmpla când calul pe care te afli o ia la goană şi nu mai vrea să se oprească.

Nick a ales pentru o plimbare lejeră un cal de curse retras din competiţii, practic un exemplar pensionat. Shamrock e un armăsar care nu mai participa la concursuri şi avea parte doar de plimbări uşoare în jurul grajdului. Numai că, într-o zi, când Nick l-a scos la un trap uşor, fostul campion a vrut să demonstreze că încă mai ştie să tragă tare în galop şi dus a fost, cu tot cu călăreţ!

În imaginile filmate cu o cameră GoPro se vede cum calul începe să accelereze şi, în pofida comenzilor călăreţului, galopează fără să poată fi stăpânit, în timp ce partenerul de aventură scapă câteva înjurături

"În ziua asta, a uitat că s-a retras sau s-a prins că nu-s un călăreţ experimentat şi a vrut să mă ducă în cursa vieţii mele.

Vă rog să mă scuzaţi pentru limbajul dur şi pentru ţipetele de fetiţă de la sfârşit...", a scris Nick după aventura fără frână care s-a încheiat cu o căzătură pe iarbă. Important e că a scăpat teafăr şi nevătămat.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod