Service auto pentru femei: Îşi fac unghiile şi părul în timp ce îşi repară maşinile! - VIDEO

Un service auto neobişnuit, fondat de o femeie, oferă servicii de înfrumuseţare şoferiţelor care au nevoie de asistenţă tehnică pentru maşinile lor.

Girls Auto Clinic (GAC) e un service special. Este dedicat femeilor şi nu se ocupă doar de operaţiunile banale, precum schimbarea uleiului de motor sau a anvelopelor, ci şi de reparaţii serioase. Toate astea se întâmplă în timp ce acelaşi service oferă şi serviciile unui salon de înfrumuseţare - cât timp durează operaţiunile la maşină, femeile se pot coafa sau îşi fac manichiura.

Fondat de Patrice Banks, o femeie inginer şi mecanic din Statele Unite, acest service încearcă să schimbe relaţia încordată dintre femei şi industria auto, relatează Bored Panda.

GAC a apărut din frustrarea şi atitudinea machistă de care se izbesc femeile când au de-a face cu mecanicii sexişti şi poate fi considerat o expresie a feminismului. Banks îşi asumă feminismul şi foloseşte cu mândrie hastag-ul #sheCANics, un joc de cuvinte între termenii "ea poate" şi "mecanic". De aceea a selectat şi a angajat în echipa de service auto numai femei care se pricep la mecanică şi care pot face acest job cu plăcere.

Primul service Girls Auto Clinic a apărut în Philapdelphia, în 2013, şi s-a bucurat de un succes care a crescut constant.
Când a înţeles că femeile pierd mult timp într-un loc eminamente masculin, ea a extins domeniul de activitate şi a creat un salon de cosmetică, Clutch Beauty Bar. Clientele îşi pot lăsa astfel maşinile în service, apoi intră în salon şi fac ce le place mai mult - îşi coafează părul sau îşi fac manichiura ori pedichiura, în timp ce femeile-mecanic se ocupă de automobilele lor. Simplu, elegant, toată lumea mulţumită!

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Aprilie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod