Service auto pentru femei: Îşi fac unghiile şi părul în timp ce îşi repară maşinile! - VIDEO

1 Aprilie 2017
Un service auto neobişnuit, fondat de o femeie, oferă servicii de înfrumuseţare şoferiţelor care au nevoie de asistenţă tehnică pentru maşinile lor.

Girls Auto Clinic (GAC) e un service special. Este dedicat femeilor şi nu se ocupă doar de operaţiunile banale, precum schimbarea uleiului de motor sau a anvelopelor, ci şi de reparaţii serioase. Toate astea se întâmplă în timp ce acelaşi service oferă şi serviciile unui salon de înfrumuseţare - cât timp durează operaţiunile la maşină, femeile se pot coafa sau îşi fac manichiura.

Fondat de Patrice Banks, o femeie inginer şi mecanic din Statele Unite, acest service încearcă să schimbe relaţia încordată dintre femei şi industria auto, relatează Bored Panda.

GAC a apărut din frustrarea şi atitudinea machistă de care se izbesc femeile când au de-a face cu mecanicii sexişti şi poate fi considerat o expresie a feminismului.
Banks îşi asumă feminismul şi foloseşte cu mândrie hastag-ul #sheCANics, un joc de cuvinte între termenii "ea poate" şi "mecanic". De aceea a selectat şi a angajat în echipa de service auto numai femei care se pricep la mecanică şi care pot face acest job cu plăcere.

Primul service Girls Auto Clinic a apărut în Philapdelphia, în 2013, şi s-a bucurat de un succes care a crescut constant.
Când a înţeles că femeile pierd mult timp într-un loc eminamente masculin, ea a extins domeniul de activitate şi a creat un salon de cosmetică, Clutch Beauty Bar.
Clientele îşi pot lăsa astfel maşinile în service, apoi intră în salon şi fac ce le place mai mult - îşi coafează părul sau îşi fac manichiura ori pedichiura, în timp ce femeile-mecanic se ocupă de automobilele lor. Simplu, elegant, toată lumea mulţumită!

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod