„Frate, tu ești?“: Momentul emoționant în care doi pui de urs se revăd după ce au fost abandonați de mama lor

Un fotograf a surprins momentul incredibil în care doi pui de urs din Alaska se regăsesc după ce au fost nevoiți să se descurce pe cont propriu fiindcă au fost abandonați de mama lor.

O pereche minunată, o ursoaică și un ursuleț, care au trăit separați în pădure, a fost abandonată de mamă, iar cei doi pui au crescut singuri în sălbăticie. La un moment dat, ei s-au pierdut unul de altul și au trăit fiecare pe cont propriu, folosindu-și instinctele și învățând pas cu pas ce să facă pentru a supraviețui, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Momentul emoționant al regăsirii celor doi pui a fost surprins de fotograful Shayne McGuire, care i-a pozat în timp ce stătea ascuns într-o rulotă.

Cei doi pui s-au luat în brațe ca doi copii, bucuroși din cale afară să se revadă după atâta timp petrecut în singurătate.

"Când puiul mascul a găsit-o pe sora lui, s-a dus spre ea și a îmbrățișat-o - a fost atât de dulce! Mereu auzim termenul îmbrățișare de urs, dar acum o și putem vedea, e ceva incredibil", a spus Shayne. "Asta e partea grea a naturii, când o mamă își abandonează puii, iar ei sunt nevoiți să se descurce singuri", a adăugat fotograful.

"Nu mi-am dat seama cât de minunate sunt aceste secvențe decât după aceea - se poate vedea clar iubirea pe fețele lor și cât de intense sunt îmbrățișările", a mai spus autorul acestor imagini superbe.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod