50 de tipi arătoși și câinii lor simpatici: Încă o combinație atractivă pentru femei - FOTO

Tinerii simpatici care se pozează cu pisicile lor drăguțe și postează imaginile pe Instagram se bucură de un cert succes feminin. Același lucru se întâmplă și cu cei care fac poze cu câini.
E un adevăr demonstrat în viața de zi cu zi că, în general, un bărbat care iubește animalele are șanse mai mari să cucerească interesul și chiar dragostea unei femei decât unul care nu are această latură sensibilă. Se poate vedea asta cu ochiul liber și pe Instagram, unde băieții simpatici care pozează alături de pisicile lor răsfățate au o mulțime de admiratoare.

Același trend se constată și în cazul celor care au câini și pozează alături de ei. Pe Instagram există o pagină dedicată, denumită "Hot Dudes With Dogs", unde fetele pot admira o serie interminabilă de fotografii cu tipi arătoși și câinii lor.
Greu de spus la ce se uită ele mai întâi, poate că această combinație în sine le interesează mai mult, dar cert este că pagina respectivă este foarte urmărită.

Imaginile prezentate de Bored Panda explică pe deplin acest interes. 
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod