Anca Pop a facut show in fata a 120.000 de spectatori in Macau

Anca Pop face furori in Asia. Dupa doi ani in care a locuit in Japonia (acolo unde a avut un turneu de peste 60 de concerte), romanca a dat lovitura si in Macau, tara numita si Las Vegas-ul Asiei.
Senzuala artista a locuit vreme de trei luni in Macau, unde a avut rezidenta la Sands Macau, unul dintre cele mai prestigioase hoteluri si casino-uri din regiune. In aceasta perioada, de doua ori pe saptamana, Anca si echipa ei de coregrafi si dansatori au incantat publicul cu show-ul senzual si provocator “Cosmic Cocktail”.  “Am avut rezidenta la Sands, un hotel celebru si urias, care are o sala de spectacole cu o capacitate de 5000 de persoane. Show-ul meu s-a numit Cosmic Cocktail si am cantat aici de doua ori pe saptamana, cu sala plina.
In total, in toata aceasta perioada, au fost peste 120.000 de spectatori”, declara Anca Pop.

Show-ul Cosmic Cocktail, format in mare parte din piese proprii, a necesitat cateva luni de pregatire.“Impreuna cu coregraful meu Emil Rengle am adus dansatoare din Thailanda special pentru acest show. Am avut 8 dansatoare care au fost alaturi de mine pe scena la fiecare concert. Am repetat intens vreme de doua luni inainte de inceperea rezidentei mele la Sands. Cosmic Cocktail este un show extrem de senzual si provocator.
A fost ceva ce nu s-a mai vazut in Macau pana acum. Am primit si propunerea de a reveni acolo cu o noua rezidenta anul viitor”, mai spune Anca Pop.

Anca Pop, artista care i-a compus lui Goran Bregovic doua piese si a colaborat cu acesta pentru propria melodie, “Jealous Monster”, s-a facut remarcata in peisajul monden romanesc in urma cu doi ani, lansand piesele “Free Love” si “Supercool”.In ultimii ani, cariera artistei a trecut granitele tarii. Piesele sale au fost licentiate in mai multe tari din Asia, iar activitatea ei s-a mutat, pentru o perioada de timp, acolo.

Anul acesta, Anca Pop va lansa, inclusiv in Romania, primul sau album, ce contine in totalitate compozitii proprii.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod