Minerale

Sarea roz de Himalaya: între mit și adevăr

Sarea roz de Himalaya: între mit și adevăr

Deși este asociată cu o serie întreagă de beneficii pentru sănătate, există și dubii cu privire la avantajele pe care le aduce sarea roz de Himalaya. Descoperă care sunt efectele pozitive reale.
Culorile din farfurie

Culorile din farfurie

Ai citit zeci de texte despre ce inseamna sa mananci sanatos si benefiicile acestui lucru. Nu spun ca cele de mai jos sunt informatii inedite, dar garantez ca este vorba despre o alta abordare.
Suplimente de vitamine si minerale pentru copii

Suplimente de vitamine si minerale pentru copii

Suplimentarea cu vitamine si minerale la copii ramane una dintre cele mai discutate probleme de pediatrie. De la bebelus si pana la adolescent, in functie de perioada de dezvoltare...
Beneficiile legumelor si fructelor rosii

Beneficiile legumelor si fructelor rosii

Inca din primii ani ai copilariei, ai tot auzit despre beneficiile fructelor si legumelor proaspete, in general. "Un mar pe zi tine medicul departe", s-ar putea traduce un proverb...

Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani

In primele 6 luni de viata, laptele asigura portia de energie si nutrienti de care are nevoie copilul tau. Abia dupa ce trec cele 6 luni este indicat sa introduci alimente solide cat mai diversificate in regimul lui alimentar. Cum sa-i asiguri o alimentatie variata si sanatoasa?
Vrei tinerete fara batranete?

Vrei tinerete fara batranete?

Ai schimbat prefixul? Nu vrei sa recunosti, dar in coltul ochilor au aparut niste irizatii fine? Te-ai intalnit cu o amica pe care nu ai mai vazut-o de vreo doi-trei ani si, prin comparatie, te intrebi...
Asculta ce iti spune organismul!

Asculta ce iti spune organismul!

Suntem in fiecare zi intr-o continua miscare, preocupate de copii si familie, de serviciu, de problemele domestice si de cate si mai cate... Cat timp ramane pentru noi insine? Putin!

Delicioase, hranitoare si cu putine calorii

In perioada Sarbatorilor de iarna, cu totii parca nu avem decat doua preocupari: goana dupa cadouri si... ce (sau cat) sa mancam pentru a fi siguri ca vom arata stralucitor in toaletele pe care le-am ales.
Pagina: