Teatru pentru o cauză nobilă: prevenirea abandonului maternal

Duminică, 14 iunie, Maria Obretin, Ilinca Manolache, Marius Manole și Lia Bugnar vă așteaptă la Godot Cafe la piesa NOI 4.

Jocuri creative pentru nou-născuţi

Este adevărat că micuţul tău nu poate încă să vorbească, dar sigur îi place să se joace! Aceste jocuri distractive ajută la crearea unei legături cu bebeluşul tău şi îi va aduce multe zâmbete.

Cum să îţi continui viaţa profesională când eşti însărcinată

Este în regulă să continui să lucrezi până în ultimele săptămâni sau chiar zile ale sarcinii, atât timp cât nu există complicaţii. Dar cum poţi să îţi păstrezi energia la locul de muncă şi să îţi faci timp şi pentru a te conecta cu lumea bebeluşului tău? Avem sfaturi practice care să te ajute.

Antrenamentul la oliţă: Semne că este pregătit

Citeşte câteva sfaturi de la specialişti cu privire la cum poţi interpreta comportamentul micuţului tău şi vezi dacă este pregătit de antrenamentul la oliţă.

Cum să alini colicii bebeluşului

Dacă micuţul tău nu răspunde la niciuna din tehnicile tale de calmare, este posibil să aibă colici. Dar nu te îngrijora!

Jucăriile educative sunt în topul preferințelor pentru cadourile de 1 iunie

Conform unui studiu Noriel , de departe cel mai important lucru pentru români atunci când aleg un cadou este utilitatea respectivului produs și măsura în care acesta la dezvoltarea copilului (83%).

Protecție solară sigură și distractivă pentru copilul tău!

Laboratoarele Dermatologice Bioderma lansează Photoderm KID Spumă SPF 50+ 150 ml, un produs de protecție solară foarte înaltă pentru pielea delicată a copiilor peste 3 ani, sub o formă de spumă jucăușă.

Târgul pregătirilor de vacanţă pentru familii cu copii mici şi foarte mici

Luna iunie înseamnă pentru cei mai mulţi dintre noi prima lună de vară, sfârşitul anului şcolar, începutul vacanţei mari, prilej de bucurii pentru copii. Unde plecăm în vacanţa de vară, alături de copiii noştri? Ce vor face copiii în vacanţa mare? Ce vor citi? Cu ce se vor juca? Unde vor descoperi copiii noştri lucruri noi, utile, practice şi foarte interesante? Posibile răspunsuri la întrebările de mai sus le oferă o serie de expozanţi la Târgul pregătirilor de...

Trusoul bebelușului

Dacă doriți să aflați cu câte articole din fiecare tip de hăinuțe pentru bebeluși trebuie să vă aprovizionați înainte de a-l aduce pe cel mic acasă, vă oferim mai jos o listă cu astfel de articole pentru bebeluși.

5 motive frecvente pentru care plâng copiii mici

Din primele zile şi chiar până în jurul vârstei de 3-4 ani, modalitatea cea mai frecventă prin care copiii se exprimă este plânsul. Prin plâns ei le atrag atenţia celor mari că au nevoie de ajutor sau de atenţie. Chiar dacă părinţii ştiu că acesta va fi modul prin care cei mici vor încerca să le transmită diverse lucruri, plânsul copilului mic generează într-o primă instanţă senzaţia de panică.

S-a lansat cel mai nou film românesc pentru copii cu detectivi

La sfârșitul săptămanii trecute, la Cinematograful Movieplex, din Plaza România a avut loc premiera celui mai nou film românesc pentru copii al Școlii Micile Vedete, un proiect educațional non guvernamental, unic în România.

Primul cuvânt

Tu ești cel mai important profesor din viața copilului tău, de la tine va învăța să vorbească, iar acest lucru se întâmplă în mod natural. Citește mai departe și află cum poți stimula vorbirea bebelușului tău.

Începe Road Grand Tour 2015

Road Grand Tour dă startul primei competiții din turneul din acest an sâmbătă, 18 aprilie, ora 11.00, odată cu Kids Edition.

Dana Săvuică sprijină copiii bolnavi de cancer prin intermediul proiectului FUNdraising Workout Party

Dana Săvuică este ambasadorul evenimentului caritabil FUNdraising Workout Party, organizat de către Bodyshape Transformation Centre din București.

Draga mamica

Iti multumim frumos pentru participarea la intalnirea online Pampers, pentru ca ai pus intrebari si ai impartasit din experienta ta cu toate celelalte mame.La finalul acestei prime intalniri am tras urmatoarele concluzii:Exista un milion de feluri de parinti.Exista un milion de metode pentru a-ti creste copilul.Exista un milion de cai pe parcursul dezvoltarii.DarCand vine vorba de cresterea unui copil, nevoile lui sunt singurele lucruri care conteaza cu adevarat.Si nimeni nu neaga ca, cele mai importante lucruri pentru fiecare bebelus sunt DRAGOSTEA, SOMNUL LINISTIT si JOACA. Tocmai de aceea,  Pampers va ajuta sa va bucurati, sa sustineti si sa protejati aceste trei lucruri intr-un milion de cai si va doreste sa aveti ani de DRAGOSTE, SOMN LINISTIT si JOACA.Voi ce parere aveti? Sunteti de acord ca DRAGOSTEA, SOMNUL LINISTIT si JOACA sunt la fel de importante pentru fericirea si dezvoltarea sanatoasa a bebelusului sau considerati ca unul din aceste trei lucruri este mai important in cresterea copiului? Daca da, care ar fi acela?

Somnul bebelușului tău

Somnul nostru are mai multe stadii. Atât în cazul adulților, cât și în cel al copiilor, această “arhitectură a somnului” urmează un tipar previzibil de MRO (mișcare rapidă a ochilor) și SUL (somn de unde lente), cele două cicluri alternând la fiecare 90 de minute.

Prima zi acasă

Ziua în care bebelușul vine acasă pentru prima dată este una dintre cele mai fericite zile din viața unui părinte. Însă prima zi acasă vine și cu o grămadă de griji. Iată cum te poți pregăti pentru prima zi acasă fără griji.

Poveste adevărată: "Nora mea refuză să-mi vaccineze nepotul, cum o conving?"

Sunt o bunică tânără, am numai 45 de ani, și îmi place să cred că sunt în pas cu toate noile tendințe în materie de orice, de la modă la muzică și mâncare.

Soluţii rapide şi la îndemână pentru pachetul micului tău şcolar

Dimineaţă. Toată lumea din casă încă mai doarme iar tu nu ştii de ce să te apuci mai întâi: să pregăteşti micul dejun, să pregăteşti pachetul pentru şcoală sau... să mergi să-i trezeşti. Ah, măcar de trezitul soţului ai scăpat: tocmai apare, căscând, în pragul uşii de la bucătărie.

Poveste adevărată: "Soțul meu stă acasă cu copilul și mă îndepărtează de el"

Când ne-am căsătorit am convenit că nu vom avea copii în primii cinci ani, pentru că eram amândoi abia ieșiți de pe băncile școlii și voiam să facem mai întâi o carieră, apoi o familie.