Pampers se implică în procesul de modernizare a mai multor maternități din România

Un copil este cel mai frumos dar pe care îl poate primi o familie. Părinții încep să îi poarte de grijă chiar înainte de venirea sa pe lume și fac tot ce le stă în putință pentru a-i oferi cea mai bună îngrijire. Există situații în care bunăstarea și chiar viața bebelușilor sunt puse în pericol. Dar împreună putem schimba aceste lucruri.

În 2015 Pampers și UNICEF sărbătoresc 10 ani de parteneriat în campania „1 pachet = 1 vaccin”. În toată această perioadă, am demonstrat că împreună putem să îmbunătățim viața mamelor și a copiilor din întreaga lume.
 

Drept mulțumire pentru suportul primit din partea părinților din țara noastră, Pampers va susține o serie de maternități din România cu mobilier și scutece pentru nou-născuți. În acest fel, oferind suport maternităților, Pampers își continuă misiunea de a contribui la îngrijirea bebelușilor încă din prima lor zi de viață.

Pe pagina de facebook Pampers România, vizitatorii au putut vota orașele în care se află maternitățile care vor fi modernizate și ajutate de echipa Pampers.

Votând, oamenii au arătat un gest de bunăvoință și au ajutat mamele și copiii din România și din întreaga lume demonstrând încă o dată că, împreună putem schimba lumea în bine.

Anul acesta, Pampers va fi alături de 10 maternități din orașele București, Ploiești, Brașov, Cluj Napoca, Botoșani, Iași, Timișoara, Suceava și Bacău, contribuind la modernizarea lor cu scutece și mobilier pentru nou născuți.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod