O luptă incredibilă: Un vultur şi o vulpe se bat pe un iepure

Un fotograf pasionat de sălbăticie surprinde animalele în cele mai inedite situaţii.

Iarba mâţei şi efectul ei asupra pisicilor: 18 imagini amuzante

Andrew este un fotograf de animale care a devenit celebru datorită imaginilor sale captivante cu pisici.

Cum depășești durerea când ți-ai pierdut câinele

Precis ai auzit des că un câine este cel mai bun prieten al omului, iar dacă l-ai avut și tu lângă tine mai mulți ani vei înțelege cât de greu poate fi să-l pierzi. Descoperă cum poți depăși suferința atunci când câinele tău nu mai este cu tine.

Câinele tău are probleme cu o unghie? Iată ce poți face

Dacă ai un câine ca animal de companie, știi deja câtă bucurie îți poate aduce în viață. Dar știi și că trebuie să ai grijă de el, chiar și atunci când suferă din cauza unor lovituri, zgârieturi, precum și a altor leziuni minore.

Pisica cu cele mai dramatice reacţii. 15 imagini extrem de amuzante

Ah Fei este o pisică adorabilă care a câştigat inimile tuturor datorită reacţiilor sale incredibil de expresive şi dramatice.

Sunt atât de relaxate! 25 de pisici care ne îndeamnă să tragem un pui de somn

Imaginile pe care le vei vedea te vor face să îţi doreşti să te scufunzi imediat într-un pat confortabil, mai ales dacă e o zi ploioasă!

Iubire pătimaşă! 10 pisici mai afectuoase decât oamenii

Uneori, animalele pot fi mai sensibile şi mai iubitoare decât oamenii. Dar nu ar trebui să ne surprindă acest lucru!

Ştiu ce înseamnă o prietenie adevărată! 15 animale extrem de iubitoare

Stăpânii animalelor de companie au observat, cu siguranţă, că acestea pot fi mai înţelegătoare şi mai iubitoare decât oamenii!

Ce ar trebui să știi despre sănătatea dentară a câinelui tău

Atunci când primești sau îți iei un câine pentru prima dată, ai multe de învățat. Trebuie să înveți cum să ai grijă de cățelul tău, de la modul în care îl obișnuiești să își facă nevoile afară la ce să faci dacă are purici.

Cum poate fi interpretat comportamentul pisicilor?

Dacă ai o pisică, știi deja că animalul tău de companie este misterios. Sau cel puțin mai misterios decât alți membri ai familiei cu blană. Există anumite semnale pe care pisicile le transmit stăpânilor lor.

De ce este mai bine să îmbătrânești alături de un animal de companie?

Oamenii care vor să fie sănătoși pe măsură ce înaintează în vârstă ar putea să adopte un animal de companie, potrivit noilor date furnizate de Universitatea din Michigan. Însă iată de ce este recomandat să îmbătrânești alături de un animal de companie!

30 de imagini cu pisicuţe din rasa Sphynx care îţi vor schimba percepţia despre ele

Oamenii iubesc pisicile pentru că sunt mici şi pufoase, dar ce se ascunde sub acea blană?

Câinele tău nu este chiar un geniu, conform studiilor

Dacă ești convins că animalul tău de companie este un geniu, s-ar putea să fii dezamăgit de concluziile unui studiu publicat în revista Learning and Behavior.

Pisicile își recunosc numele, chiar dacă aleg să te ignore când le strigi. Studiu

Pisicile sunt cunoscute pentru indiferența lor față de oameni. Orice stăpân de pisică îți va mărturisi cât de ușor este ignorat de pisica sa atunci când o strigă.

De ce iubesc pisicile atât de mult tastatura laptopului sau a computerului?

Dacă ai o pisică precis știi deja că micile felinele iubesc tastaturile de orice tip. Le place să meargă pe taste sau să stea pe ele. Pisicile pur și simplu le adoră.

Ce ar trebui să faci dacă pisica ta suferă de diaree

Una dintre cele mai frecvente probleme din medicina veterinară este diareea. În funcție de stilul de viață al pisicii, este posibil să nu fii conștient de detaliile legate de obiceiurile de la baie ale pisicii tale.

Bună ziua, domnule castor! 30 de imagini cu adorabilele animale

Această creatură timidă joacă un rol important în menţinerea ecosistemelor, iar vestea bună e că nu este pe cale de dispariţie!

Comportamente ciudate ale pisicilor explicate

Dacă ai vorbit și cu alți stăpâni de pisici, probabil că nici aceștia nu au reușit să explice anumite comportamente ciudate ale pisicilor.

Experiment eşuat: 30 de fotografii panoramice cu animale

Cine nu admiră o fotografie panoramică bună? Această funcţie a telefonului este perfectă pentru a captura pajişti superbe şi dealuri colorate. Însă în cazul animalelor, totul se schimbă!

Ce boli pot transmite animalele de companie către om?

Cel mai bun prieten necuvântător al tău poate transmite și boli, nu doar pupici.