Pisici la fereastră: O colecție de imagini irezistibile

Pisicile adoră să stea la fereastră. Curiozitatea și aptitudinile lor de prădători le împing să urmărească permanent ce se întâmplă afară.
Vară sau iarnă, zi și noapte, le place să se cuibărească la fereastră și să cerceteze fiecare mișcare de afară. Pisicile ținute în casă nu-și pierd instinctul de prădător, detectând rapid orice zgomot și orice mișcare.

Sabrona Boem este "catographer", adică fotograf de pisici, o ocupație care îmbină ambele ei pasiuni: fotografia și pisicile. Atracția ei pentru aceste animale a început după ce le-a adoptat pe Sissi și Ricky, acum nouă ani. A colaborat cu mai multe adăposturi pentru pisici și face ședințe foto la comandă pentru clienți care au pisici.ț

De când lucrează cu felinele, Sabrona a observat cât de mult timp petrec acestea stând la fereastră, urmărind cu atenție ceea ce se întâmplă afară sau dormind fără griji.
Așa i-a venit ideea unui nou proiect fotografic, intitulat "Window cats" ("Pisici la fereastră"). Bored Panda a publicat o selecție a celor mai adorabile imagini cu această temă.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod