Pisicile melancolice care-şi aşteaptă stăpânii. Cele mai simpatice imagini

Când stăpânul nu-i acasă este foarte posibil ca pisica să facă năzbâtii, dar şi să devină melancolină în aşteptarea lui.

Cum arată viaţa unei femei care locuieşte cu 1000 de pisici?

S-a mutat din apartamentul ei cu 5 camere şi a creat un adevărat adăpost pentru pisici. Dragostea ei pentru feline a devenit virală pe internet, iar părerile oamenilor sunt împărţite vizavi de această pasiune.

Pisicile care imită comportamentul oamenilor. Imagini de tot râsul!

Surprinse în anumite ipostaze, pisicile par că imită întocmai comportamentul stăpânilor săi. Aceste imagini cu pisici sunt de tot râsul!

Faceţi cunoştinţă cu Alice! Este pisica cu cea mai frumoasă blană din lume

Blana ei care arată ca marmura a transformat-o într-o adevărată vedetă pe Instagram. Alice a devenit pisica cu cea mai frumoasă blană din lume.

Cele mai frumoase nume de căței

Înainte de a alege numele copilului, oamenii analizează de multe ori însemnătatea diferitelor nume și se ghidează după ce nume sunt populare în momentul respectiv. În cazul în care te hotărăști că vrei să îți înveselești viața cu ajutorul unui companion îmblănit, probabil că vei căuta cele mai frumoase nume de căței.

Cele mai bune mame din lumea animalelor. 12 imagini emoţionante

Viaţa de mamă nu este deloc uşoară, iar acest lucru este valabil şi în lumea animalelor. Aceste fotografii emoţionante demonstrează că viaţa de mamă vine la pachet cu bune şi rele.

Ce e în mintea unei pisici?

Adoptarea unei pisici poate presupune nenumărate ore de distracție, însă și destul de multe responsabilități, mai ales dacă stai singură.

Cum îngrijești un iepure de companie

Pe lângă imaginea iepurașului de Paște pe care o avem întipărită cu toții ca fiind una drăgălașă, un iepure de companie poate fi un companion unic.

Dragoste de mamă. Imagini înduioşătoare cu animale și puii lor

Nimic nu este mai presus decât dragostea de mamă. Şi aceste imagini înduioşătoare cu animalele şi puii lor demonstrează că acest lucru este valabil şi în lumea lor.

Sunt diferite şi demonstrează că natura are simţul umorului. Imagini amuzante cu animăluţe speciale!

Mama natură are un simţ dezvoltat al umorului dacă ne uităm la aceste animale amuzante, datorită semnelor distinctive cu care au fost înzestrate.

Ele sunt cele mai adorabile pisici din lume!

Când sunt mititele şi se ascund în toate colţurile nu ai cum să nu te îndrăgosteşti de ele!

Cea mai tristă pisică din lume. O cheamă Luhu şi e vedetă pe internet

Luhu a devenit o adevărată senzație, după Grumpy Cat. A strâns o mulţime de fani după ce stăpânii săi i-au postat pe internet pozele cu faţa tristă.

Cei mai drăgălași pui de animale. 30 de imagini care îți fac ziua mai frumoasă

Iubim cățeii și pisoii pentru că sunt atât de mici și drăgălași, încât cu greu ne putem stăpâni entuziasmul atunci când îi vedem. Dar nu doar animelele noastre de companie sunt extrem de simpatice atunci când sunt puiuți.

Locuri în care sigur nu te-ai aştepta să-ţi găseşti pisica. Cele mai haioase poze

Pisicile preferă să se ascundă în diverse locuri ale casei, numai de ele ştiute!

Prinse în acţiune. Un fotograf pozează pisici în aer

Curiozitatea împinge pisicile să facă salturi periculoase, iar acest fotograf iubeşte să surprindă felinele în aer.

Pisica cu sprâncene face senzaţie pe internet

Sam este un motan alb care atunci când se uită la tine pare mirat, încruntat sau speriat. Singurele pete negre de pe el te fac să crezi că ar avea sprâncene.

O privire în ochii ei şi eşti pierdut! Pisica cu cei mai frumoşi ochi în două culori

A devenit celebră pe internet, deoarece te hipnotizează cu privirea ei! Faceţi cunoştinţă cu Aloş, motanul care face senzaţie pe Instagram.

A cheltuit 500 de dolari ca să-și salveze peștișorul auriu

O femeie din Australia a ajuns de urgenţă la veterinar cu peştişorul său auriu şi a fost nevoită să dea peste 500 de dolari pentru a-i salva viaţa.

Pisica balerină care face senzaţie pe internet. Îi place la nebunie să danseze!

Miruko este numele ei, iar stăpâna sa îi surprinde cele mai reuşite mişcări de balet care au ajuns să facă senzaţie pe internet.

20 cele mai supărate pisici. Ți-ar fi frică să dormi cu ele în casă!

Pe lângă faptul că sunt de obicei foarte drăgălașe, jucăușe și amuzante, pisicile pot la fel de bine să fie cât se poate de... diabolice.