Faceţi cunoştinţă cu Smoothie, cea mai fotogenică pisică din lume!

Smoothie a cucerit internetul cu ipostazele ei, iar datorită expresivităţii ei a strâns rapid milioane de fani în lumea virtuală. Este cea mai fotogenică pisică din lume!

Surprinse la momentul potrivit! Când stăpânul nu-i acasă, animalele îşi fac de cap

Ruşinate sau cu o privire extrem de surprinsă ... aşa şi-au găsit unii stăpâni animalele de companie atunci când au apărut pe nepregătite acasă.

Avem dovada că şi pisicile sunt înnebunite după tort!

Intră să vezi cea mai adorabilă pisică care înfulecă din tortul pe care stăpâna sa i l-a pregătit cu ocazia zilei de naştere. Aceasta este dovada că şi pisicile sunt înnebunite după tort!

De ce se bagă pisicile în cutii?

Îți este familiară imaginea cu pisicile în cutii? Iată de ce fac micile feline acest lucru!

Cum scapi de furnicile din casă

Furnicile în casă se numără printre coșmarurile aflate pe lista multor persoane. Iar în timpul sezonului cald sau ploios, mulți oameni descoperă furnici în casele lor și în grădini.

30 de pisici perfect camuflate. Tu le găsești?

Pisicile sunt foarte talentate. Pot să vâneze, văd în întuneric, cad întotdeauna în picioare și încap în locuri în care nu te-ai fi gândit.

Cele mai pofticioase pisici. Un cuplu le-a pozat în ipostaze foarte amuzante

Haideţi să le cunoaştem pe cele mai pofticioase pisici. Stăpânii le-au surprins în cele mai haioase poze, poftind la orice mâncare pe care o consumă ei.

Pisicile și bradul de Crăciun, o combinație de tot râsul. 40 de imagini amuzante

Este deja foarte cunoscut faptul că pisicile au o relație specială cu bradul de Crăciun. O știu bine cei care dețin o pisică, dar și cei care nu au un astfel de animăluț în casă.

Reacţia genială a unui câine atunci când bebeluşul plânge - VIDEO

Iată dovada vie că un căţel reuşeşte să calmeze plânsul unui bebeluş! Un filmuleţ emoţionant arată cum reacţionează un câine atunci când bebeluşul plânge!

20 de imagini surprinzătoare cu pisici şi câini care nu pot trăi unul fără celălalt

Chiar dacă uneori nu se pot suporta, există şi excepţii în care câinii şi pisicile se iubesc la nebunie şi nu pot trăi unul fără celălalt.

Femeia care a adoptat 12 pisici persane. Cum arată viaţa ei de zi cu zi?

O tânără din Japonia s-a decis să adopte 12 pisici persane Chinchilla, toate extrem de pufoase şi care sunt acum fericite în noul lor cămin.

Cum reacţionează animalele când sunt duse la veterinar? 12 imagini amuzante

Nu o să-ţi vină să crezi ce feţe fac şi cât sunt de amuzante cum încearcă să se ascundă fie în maşină, fie în cabinetul medicului veterinar!

Cum îmbătrânesc câinii? Un proiect care te va emoţiona

Un fotograf fascinat de animale şi-a dedicat 20 de ani din viaţă pentru a surprinde în imagini tulburătoare cum îmbătrânesc câinii. Iată fotografiile realizate!

Ajută-ți animalul să slăbească uşor şi sănătos cu programul pentru animale Satiety

Programul de gestionare a greutății Satiety “E timpul să iei măsuri”, www.slabestesanatos.satiety.ro, este un program unic în România ce se desfăşoara la nivel naţional în cabinetele veterinare, adresat câinilor şi pisicilor supraponderale.

S-a deschis ”Dogs For People” - primul Centru din Europa de Terapie Asistată de Animale și Cercetarea Interacțiunii Om-Animal

Fundația VIER PFOTEN a inaugurat azi, 28 ianuarie a.c., la București, primul Centru din Europa de Terapie Asistată de Animale și Cercetarea Interacțiunii Om- Animal, în care sunt folosiți câini comunitari, special selectati, antrenați și dresați pentru aceste activități.

Top 50 cele mai amuzante imagini cu pisici din 2015

Anul care s-a încheiat a fost foarte "productiv" în materie de imagini hilare cu mâţe. Descoperă câteva dintre cele mai amuzante realizări ale pufoşeniilor

Merial lansează in România NexGard Spectra si FRONTLINE TRI-ACT

NexGard Spectra - tratamentul oral lunar cu cel mai larg spectru de protectie impotriva parazitilor externi si interni la caini FRONTLINE TRI-ACT – solutia repelenta optimizata pentru combaterea insectelor zburatoare, capuselor si puricilor la caini

„Ajută animalele din adăposturi să-și găsească o familie!”, o campanie demarată de Mars Romania, pentru al cincilea an consecutiv

În contextul creşterii numărului de animale fără stăpîn şi al resurselor limitate de care dispun asociaţiile pentru protecţia animalelor, campania “Ajută animalele din adăposturi să-și găsească o familie” şi-a propus să ofere un răspuns concret unor probleme reale: lipsa hranei pentru animalele care trăiesc în adăposturi şi numărul tot mai scăzut al adopţiilor din adăposturi.

Locul animalelor sălbatice nu este în circuri

Cuști care sunt prea mici, ani de zile trăiți în camioane, antrenamente dureroase- aceasta este viața felinelor mari în circuri.

Noua vedetă a internetului! Wally, iepuraşul cu urechi uriaşe

Toţi iepurii au urechi mari, însă Wally, un iepuraş din Statele Unite, a fost înzestrat cu urechi uriaşe care îl fac să semene cu celebrul elefant Dumbo. Simpaticul iepuraş locuiește