Video incredibil: Câinele care a salvat un pui de căprioară din mijlocul unui lac

Animalele nu încetează să ne uimească de fiecare dată când avem senzația că nimic nu ne mai poate impresiona.
Este și cazul unui câine pe nume Storm, care a sărit imediat în apă pentru a salva un animal ce părea să se înece și care s-a dovedit a fi un pui de căprioară rănit. 

Incidentul s-a întâmplat când Mike Freeley, stăpânul lui Storm, își plimba câinii pe marginea unui lac. Dar Storm a sărit în apă atunci când a văzut un animal care era pe punctul de a se îneca. Bărbatul a început imediat să filmeze scena uimitoare.

Câinele său a sărit în apă, a înotat până la puiul de căprioară aflat în pericol, l-a apucat de ceafă și a început să înoate spre mal.
Dar chiar și atunci când a ajuns la mal Storm a dat dovadă de un comportament impresionant. Acesta a început să lingă animăluțul rănit și să-l împingă cu botul pentru a-l ajuta să se ridice.

Câinele și stăpânul său au stat lângă puiul de căprioară până când reprezentanții unei asociații pentru protejarea animalelor au sosit pentru a-l prelua.



Angajații de la adăpostul pentru animale Strong Island Animal Rescue au întâmpinat ceva probleme, din cauza faptului că puiul speriat a fugit și a ajuns iar în apă.
De această dată voluntarul Frankie Floridia a intrat în apă pentru a-l salva.



Cel mai important este că puiul de căprioară a fost dus într-un centru pentru animale, unde primește tratament, iar atunci când se va reface va fi eliberat. Totul datorită unui câine curajos.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod