Pensionara plimbăreaţă: Femeia de 79 de ani din India care a călătorit în 25 de ţări

Până la 48 de ani, această femeie din Calcutta nu a călătorit nicăieri. Dar din 1986 a pornit la drum şi a ajuns pe mai multe continente.
Îmbrăcată în tradţionalul şari, cu Bindi pe frunte (punctul roşu purtat de femeile hinduse), o pensionară din clasa medie din provincia indiană Bengal, care a lucrat la Biblioteca Naţională, umblă hai-hui prin lume. Şi nu de ieri, de azi, ci tocmai din 1986. Asta n-ar fi nimic, dar până la 48 de ani ea n-a călătorit nicăieri.

Itee Ghosh merge pe 80 de ani şi este o sursă de inspiraţie pentru multe femei care n-au încredere în ele. Forţa acestei pensionare, convingerea sa că poate face orice îşi propune, au făcut-o să pornească pentru prima oară la drum, în 1986, şi nu până la periferia oraşului în care trăia, ci tocmai în Statele Unite.
De atunci, a vizitat încă 24 de ţări.

Când multe femei sunt mai interesate de ultimele tendinţe din modă şi de noile rujuri apărute, dar prea temătoare să-şi urmeze visurile, Itee Hosh e ocupată să capete noi experienţe, să vadă alte locuri şi oameni. Când nu călătoreşte, conduce o şcoală şi găteşte după reţete tradiţionale bengaleze. Aceste imagini publicate pe site-ul vinayakdasphotography.com ne arată unde a călătorit până acum.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod