Cel mai pufos cățel cucerește internetul. Puffie e vedetă pe Instagram!

Dacă credeai că pe Instagram nu mai este loc pentru încă un cățel vedetă, află că a apărut un nou superstar care fură inima oricui.
Puffie, un cățel alb din rasa Chow Chow te va face să te topești de atâta drăgălășenie. La prima vedere îți este dificil să-ți dai seama dacă este un câine, un ursuleț sau un nor pufos. 

Puffie s-a născut în China, pe 13 februarie 2017, dar în iunie a ajuns la actuala sa locuință din Malaezia, sub formă de cadou pentru noua sa stăpână, care s-a îndrăgostit la prima vedere de el.

Bineînțeles, imediat ce a văzut cât este de frumos și simpatic noul său cățel, aceasta a început să posteze imagini cu el pe Instagram și astfel s-a născut un star.
Puffie a strâns într-o lună peste 43.000 de fani pe rețeaua de socializare.

Câinii din rasa chinezească Chow Chow sunt recunoscuți pentru blana lor deasă și pufoasă, pentru limba de un albastru închis, dar și pentru personalitatea puternică. Chiar dacă sunt foarte drăgălași, câinii din această rasă sunt încăpățânați și pot fi cu greu dresați. Nu sunt deloc prietenoși cu străinii, fiind extrem de atașați de stăpânii lor. 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod